Kujica u avanturi života: Ušla u tramvaj broj 11 i provozala se po Zagrebu

Foto: Facebook

NA FACEBOOK stranci Izgubljeno - nađeno u Zagrebu pojavio se oglas u kojem se traži izgubljeni pas koji se odvezao tramvajem broj 11. Kujica Jack Russell terijera imenom Mazalo u međuvremenu je pronađena i sretno vraćena svom vlasniku, ali u međuvremenu je doživjela pravu avanturu.

"Prijatelj je šetao psa na Trgu Francuske Republike. Bio je s djevojkom na klupici kod tramvajske stanice. Kad je tramvaj stao, neki klinci su pozvali psa. Budući da je pas umiljat, ušao je u tramvaj za njima. Prijatelj nije vidio da je pas ušao tramvaj, a vozač je zatvorio vrata i tako je ona ostala unutra", ispričao je vlasnik psa za Index.

Objasnio nam je i da je prijatelj potrčao za tramvajem i pokušao signalizirati vozaču da stane lupajući po vratima, no vozač je samo produžio.

Pokušao je kontaktirati ZET i da na snimkama iz tramvaja provjere gdje je pas izašao.

"Rekli su mi da moram od policije tražiti dozvolu pa sam i njih zvao. Tamo su mi rekli da oni to ne mogu i predložili da se javim Bandiću, da mi on može pomoći, da je dobar čovjek zato što i on ima psa", ispričao nam je vlasnik.

Gradonačelnika ipak nije kontaktirao, no 11-godišnja kujica Mazalo u međuvremenu je pronađena.

"Na Remizi su ga našli. Jedan mladi par kojemu sam zahvalan su je odveli kod veterinara na Selskoj gdje su očitali čip i zvali da dođem po psa", otkrio nam je kako je situacija riješena.

Kaže da nije ni najmanje sumnjao u sretan pronalazak svoje kujice.

"Znao sam ja da će se ona brzo vratiti. Nije prvi put da je netko izgubio psa ili da se dogodila tako čudna situacija", zaključio je on.  

Pročitajte više