Kuloari bruje - Novi početak za Severinu i Matu, Vlatka opet sama

LJUBAVNI život estradne Nacionale nakon kratke stanke opet je zanimacija estradnih poznavatelja, koji tvrde da se Severina po drugi put vratila Mati Čuljku. Iako se od prekida s mladim poduzetnikom povezivala s drugim muškarcima, na što je njezin menadžer burno reagirao ističući kako "ispada da svatko tko želi biti poznat okolo govori da hoda sa Severinom", Mate je navodno opet postao njezin vjerni pratitelj.

Podsjećamo, nakon nekoliko mjeseci u vezi posvađali su se u jednom zagrebačkom restoranu, a pjevačica je promijenila bravu u stanu, a veza im se drugi put raspala upravo u vrijeme fotografija Mate i izvjesne Morane Matuzalem, što su neki mediji spominjali i kao razlog konačnog kraja njihove ljubavi.

"Ne možete nekoga tko cijeli život živi sam tako lako promijeniti"

Priča da su Vlatka Pokos i Željko Radolfi prekinuli nakon godinu dana ljubavne veze već neko vrijeme kruži među poznavateljima estradnih pričica, no da je u njima ipak ponešto istine, potvrdila je sama Vlatka. "Znate kako je, ne možete nekoga tko cijeli život živi sam tako lako promijeniti", rekla je za emisiju "Exkluziv", no nije htjela precizirati što je pod tim mislila. Poznavajući Vlatkinu situaciju, detalje nećemo dugo čekati.

D.K.
Foto: Index, Izlasci.net

Pročitajte više