Kupite "najdublje tajne" Paris Hilton za 20 mil. dolara

OSOBNE stvari Paris Hilton mogu se kupiti za 20 milijuna dolara. Toliki je barem početni iznos koji traži broker David Hans Schmidt iz Phoenixa kod kojega se nalazi pravo blago Parisinih osobnih stvari.

Schmidt, poznat pod nadimkom "Sultan ljigavosti", do Parisinih osobnih stvari je došao nakon što ih je otkupio od tvrtke koja privatnim osobama iznajmljuje osobne trezore. Broker je stvari kupio za smiješnih 2.775 dolara, a sada ih prodaje za oko 720 puta skuplje.

Kako javljaju američki mediji, tvrtka iz Los Angelesa čuvala je u jednom od svojih trezora Parisine osobne stvarčice, ali je, nakon što na vrijeme nije plaćen račun za iznajmljivanje trezora, i sukladno poslovnom pravilniku, odlučila stvari izbaciti i dati ih na javnu aukciju.

Dobru priliku za zaradu vidio je spomenuti "Sultan" koji se domogao 18 Parisinih osobnih dnevnika, njenih brojnih privatnih fotografija, računala, ponešto odjeće, video materijala i manjeg namještaja.

Prema njegovima tvrdnjama dnevnici sadrže Parisine osobna iskustva poput onih ljubavnih i seksualnih, zatim doživljaje susreta sa slavnim prijateljima, kao i opise i razmišljanja o raznim drugim avanturama razmažene milijunašice.

Privatne fotografije pak sadrže snimke iz raznih lokala koje je Paris posjetila, sa putovanja u St. Tropez, zatim snimke sa divljih partyja na privatnoj jahti i u kućama njenih prijatelja.

Schmidt nije želio u javnost iznositi detalje iz dnevnika, ali je naveo kako sadrže "sve što bi bilo dragocjeno ženskom srcu; veze, osobni osjećaji, seks, ljubav, prekidi, seksualna iskustva, i sve one male stvari koje sačinjavaju djevojački život. Njene najdublje i natamnije tajne."

Glasnogovornik američke starlete, poznate po tome što je poznata, pozvao je novog vlasnika da uradi "dobru stvar" i da dobrovoljno vrati stvari. Naveo je kako se čini da je do neplaćanja računa za unajmljivanje trezora došlo birokratskom pogreškom.

No, prema "Sultanovoj" izjavi, čini se da on nije spreman na dobrovoljno vraćanje "blaga" već je rekao kako će ga prodati prvoj osobi koja ponudi 20 mlijuna dolara, ili svakoj slijedećoj koja ponudi više.

Dodao je kako će ih Paris dobiti samo ako mu na račun uplati traženi iznos, a razmišlja o tome da joj možda i odobri neki popust. Ipak su to njene osobne stvari...

I.K.

Pročitajte više