Kylie Jenner: Zlostavljana sam od svoje devete godine

Foto: Instagram

KYLIE JENNER, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, u snimci na Snapchatu otkrila je da od djetinjstva trpi zlostavljanje zbog života pred kamerama. 

"Pola vas misli da sam čudna. Pola misli da sam smiješna. Ali ja sam zlostavljana od svoje devete godine. Od strane cijelog svijeta, čini mi se ponekad", kaže Kylie u snimci.

"Mislim da sam se na odličan način nosila sa svim tim. Ali zlostavljači su posvuda. Ova snimka je tu da svi oni koje netko zlostavlja znaju da je važno samo njihovo mišljenje o samima sebi i da znaju da se nikad ne bi trebali mijenjati. Ovo nije tu da me žalite, ovo je tu da svi oni koje netko zlostavlja znaju da nisu sami", rekla je Kylie.

Snimka je nastala još 2016. godine, no sad je ponovno postala viralna jer ju je, editiranu od strane fanova, podijelila Kyliena sestra Kendall.

Kylie je pod svjetlima reflektora od samog djetinjstva, i to zbog reality showa svoje obitelji naziva Keeping Up With The Kardashians. Danas ima svoje kozmetičko carstvo, a procjenjuje se da je trenutno teška oko 900 milijuna dolara. Uskoro će postati najmlađa milijarderka u povijesti. Ima 21 godinu.

Pročitajte više