Kylie osigurala čuvene vruće hlačice na milijun funti

KAKO je australska pjevačica u najboljim godinama odlučila da više na sceni neće pokazivati svoju legendarnu guzu, iz njenog seksi perioda ostale su joj kratke zlatne hlačice.

Sada ih je, uz ostale kostime s kojima je nastupala na sceni, izložila na prigodnoj izložbi u Melbourneu i kao veliku dragocjenost osigurala od krađe na ogromnu svotu.

Kylien stilist William Baker slučajno ih je kupio 1999. godine na londonskom uličnom sajmištu za pola funte i njezine slike u gaćicama obišle su svijet.

Inače Kylie još ne razmišlja o povlačenju iz showbusinessa. Prošle godine izdala je uspješni album "Ultimate Kylie", a ponešto je zaradila i na novoj kolekciji seksi rublja pod imenom "Love Kylie". Pjevajući ruskim tajkunima za Božić u Moskvi, Kylie je pokupila pola milijuna funti.

O njezinoj popularnosti govori i činjenica da se kalendar za ovu godinu bolje prodavao od kalendara s Beckhamom i ostalim pop zvijezdama, glumcima i foto modelima.

Kylie jedino nema sreće na privatnom planu jer je raskinula vezu s glumcem Olivierom Martinezom koji se nije htio vezati brakom.

Pročitajte više