Kylie pozirala gola ispod šešira, fanovi je napali: "Majka si, zašto se skidaš"

Foto: Instagram

NAKON što ju je Forbes proglasio drugom najbolje plaćenom zvijezdom u 2018. godini, 21-godišnja milijarderka Kylie Jenner pokazala je na svom Instagramu na što troši teško zarađen novac. S kćeri Stormi i novom najboljom prijateljicom Anastasijom Karanikolaou ljetuje na tajnoj lokaciji, a vruće fotke samo pristižu.

Kylie je tako odmah po dolasku u luksuzni resort objavila fotografiju na kojoj nosi samo predimenzionirani šešir i u jednom danu zaradila gotovo 10 milijuna lajkova. Ipak, uz brojne pozitivne komentare tu je i grupa njezinih fanova koja smatra da najmlađa članica klana Kardashian-Jenner ipak pretjeruje. "Ti si majka, zašto se stalno skidaš", napisala joj je jedna pratiteljica.

Kao i obično, Kylie ne mari za komentare pa objavljuje fotografije u izazovnim modnim kombinacijama. Na svakoj fotki savršeno je modno usklađena s prijateljicom Anastasijom odnosno Stassie, koja je, čini se, nova zamjena za kontroverznu Jordyn Woods, Kylienu bivšu najbolju prijateljicu uhvaćenu u flertu s Tristanom Thompsonom, bivšim dečkom Khloe Kardashian.

Stassie i Kylie se poznaju devet godina, ponekad i žive zajedno u palači mlade milijarderke. Koliko je privržena Kylie, Stassie je pokazala i tetovažom - na sebi ima ispisano ime Kylieine kćeri Stormi.

Pročitajte više