Lady Gaga u školi maštala o seksu s drvenim penisom

LADY GAGA otkrila je kako do svoje 15. godine nije imala gotovo nikakav kontakt s dečkima jer je pohađala katoličku školu gdje su ih učili o bolestima koje mogu dobiti i apstinenciji. "Išla sam u školu u kojoj su se zatvarala vrata i navlačili zastori kad bi medicinska sestra dolazila govoriti nam o sigurnom seksu i celibatu. Više je to bio razgovor o apstinenciji negoli o sigurnom seksu", kazala je Lady Gaga.

"Ona koja nas je učila o sigurnom seksu je zapravo bila naša profesorica. Izvadila bi drveni penis i na njega navukla kondom", prisjetila se Lady Gaga kojoj je spomenuto nastavno pomagalo čak palo na pamet iskoristiti i kao dildo. No, tu maštariju ipak navodno nije ostvarila.

Kontroverzna pjevačica je kazala i kako je njena majka ta koja ju je naučila da bude otvorenja prema seksu: "Moja majka je bila plesačica 20 godina i imala je puno gay prijatelja, straight prijatelja i prijatelja svih različitih rasa. Naučila me da budem puna ljubavi i jako otvorena, ali da pazim i na vlastitu sigurnost".

Pročitajte više