Lana Banely dala otkaz na HRT-u

Foto: Press

LANA BANELY dala je otkaz na HRT-u, potvrdili su nam to s javne televizije.

"Možemo potvrditi da Lana Banely od 1. listopada na vlastiti zahtjev nije više zaposlenica Hrvatske radiotelevizije", napisali su.

O razlozima ostavke progovorila je i sama voditeljica.

"Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mom životu. Ovo je prekid radnoga odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina radeći u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem", izjavila je Lana Banely.

Bivša manekenka i taekwondoašica na HRT je došla 2008. godine, kad su joj bile 22 godine, a dogurala je do pozicije urednice sportskih vijesti u Dnevniku i emisije "Olimp".

Neslužbeno se može čuti da se nakon odlaska s televizije planira posvetiti obitelji, suprugu Andyju Bari s kojim je u braku pet godina, sinu Adrianu i kćeri Naomi.

Nakon rođenja kćeri otišla je na produljeni rodiljni dopust, a uz to što je nestala s malih ekrana i društvenih mreža iznimno rijetko moglo je se vidjeti u javnosti. Poznato je tek da je otišla na finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji jer je njena prijateljica i modna dizajnerica Andrea Zvono objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Pročitajte više