Lana Jurčević upoznaje blogere i postaje ekspert za nogomet

ČINI se da su čelnici HTV-a zadovoljni Laninim vođenjem nedavne Dore, pa je pjevačica samo nekoliko tjedana prije izlaska novog albuma dobila novi TV angažman. Ovog ljeta Lana će, uz Marinu Parlov, voditi emisije o Europskom nogometnom prvenstvu, a ljepoticama će se pridružiti i HTV-ovi novinari Saša Sušec i Bruno Kovačević. Prije novih projekata, Lana se posvetila upoznavanju vjernih posjetitelja njezinog službenog bloga, koje je pozvala na snimanje glazbene emisije "CD Live".

Kako bi nastup u emisiji "CD Live" bio što upečatljiviji, Lana Jurčević je u HTV-ov studio odlučila pozvati svoje vjerne obožavatelje s kojima već godinu dana komunicira preko službenog bloga. Pjevačica je, naime, pozvala sve one koji je žele upoznati da se jave na njezin e-mail, nakon čega će 20 sretnika dobiti obavijest i poziv na snimanje u utorak, 18. ožujka.

Spot za pjesmu "Pronađi me", prije nekoliko dana premijerno prikazan na Indexu, na našem je forumu, kao i na Laninom blogu, dobio različite komentare - neke previše podsjeća na "Gimme More" od Britney Spears, dok su drugi oduševljeni Laninim "striptiz vještinama" i činjenici da je od sudjelovanja u "Plesu sa zvijezdama" itekako napredovala kao plesačica.

Iako se pjesma tek počela vrtjeti u eteru radio postaja, Lana je pripremila novu glazbenu poslasticu, pjesmu "Zora bijela", koju će predstaviti na skorašnjem Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji. Obje pjesme naći će se na njezinom novom albumu, koji samo što nije izišao, a predstavit će je u "nešto ozbiljnijem tonu".

Inače, ovogodišnji Hrvatski radijski festival "pun" je naših blogera - uz Lanu, tu je Jacques Houdek s pjesmom "Koliko si me voljela", Luka Nižetić pjeva "Zapleši sa mnom", a Vlatka Pokos "Oči danju skrivam".

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više