Lana Klingor izvela jedan od najvrućih nastupa u TLZP-u dosad, a pobjedu odnijela Lu

Foto: Nova TV

POBJEDU u ovotjednoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato odnijela je Lu Jakelić.

Lu Jakelić utjelovila je Barbru Streisand. "Ovo je bilo nevjerojatno. Bez riječi sam, stvarno predivno", rekla joj je oduševljena Nives. "Vidio sam Barbru pred sobom, jako dobar nastup", zaključio je Igor Mešin, a svoje oduševljenje pokazali su i bodovima.

Lu je dobila četiri 12-ice, a bodove je dobila i od većine ostalih natjecatelja. To je njena druga pobjeda u showu.

Na Indexu ste mogli pratiti tijek emisije uživo.

Voditeljica Maja Šuput na pozornici se pojavila u crnoj haljini koja joj je otkrivala trbuh. "Dostojanstveno u noć", opisala je svoje večerašnje izdanje Maja na Instagramu.

Nives Celzijus odlučila se za haljinicu boje pudera kojom se nešto ranije pohvalila na Instagramu i oduševila pratitelje.

Prvi od natjecatelja na pozornicu je stigao Marko Braić kao reperica Lizzo. "Ja na tvom mjestu se iz toga ne bih skidao", rekao mu je Navojec o kostimu. "Ja bih ovu guzu htjela", nadovezala se Nives Celzijus. "Lizzo je dokaz da 90-60-90 nije mjerilo za uspjeh, nego da je bitno čime zračimo", dodala je.

Mario Valentić nastupao je kao Mladen Badovinac iz TBF-a s pjesmom Veseljko. Dobio je samo pohvale žirija, a Nives mu je poručila da bi se "svaka žena nakon njegovog nastupa poželjela razveseliti".

Siniša Ružić pripremio se za ulogu Emilije Kokić. "Odradio si vrhunski posao", rekao mu je Navojec. "Jako je medeni", poručila je Nives.

Fabijan Pavao Medvešek dobio je zadatak da se na sceni pojavi kao legendarna Metallica. "Ti si rođeni metalac, ja sam povjerovala da je ovo tvoja pjesma koliko si je dobro iznio", rekla mu je oduševljena Indira. "Doslovno si rasturio", zaključila je.

"Mislim da ti moje oči sve govore. Ne znam otkud da počnem, tvoj vokal je bio nevjerojatan, sviđa mi se kako si se igrao s njim. Nadala sam se da ćeš doći bliže da bolje osjetimo tu energiju...", našalila se Nives.

Lana Klingor Mihić utjelovila je Kasandru i izvela pjesmu Kazna u jednom od najvrućih nastupa u emisiji dosad. "Bilo je prelijepo gledati i slušati, pogodila si točno njenu boju glasu", rekla je Indira. Nives također nije mogla sakriti oduševljenje, a Goran Navojec divio se koreografiji koja je uključivala vezane muškarce.

Neda Parmać imitirala je Željka Bebeka i priznala da joj je to bila najteža transformacija dosad. "Nadam se da sam vas bar uspjela nasmijati", rekla je.

Marina Orsag izvela je True Colors od Cyndi Lauper. "Ti si vrlo ozbiljna pjevačica, a vidim da si se oslobodila i odjeće", rekao joj je Mešin. "Toliko se divno uklopila tvoja figura i fizionomija, ti si ista ona", rekla je Nives.

Pročitajte više