Lauren Bacall: Tom Cruise je manijak i psihopat koji treba ići na liječenje

FILMSKA zvijezda Lauren Bacall jasno je i glasno dala do znanja kako ne podnosi Toma Cruisea. Iako nikada nije imala priliku surađivati s njim, Lauren je radila s Nicole Kidman u filmovima "Birth" i "Dogville". Tijekom snimanja filma "Dogville" Nicole je konstantno bila tužna i loše volje, jer ju je nedugo prije toga Tom Cruise ostavio jer je počeo ljubovati s Penelope Cruz, a Nicole je utjehu pronašla na Laureninom ramenu.

"Tom je iz nekog kurčevog razloga odlepršao s Penelope Cruz i to mu je bila vjerojatno najveća greška u životu. Tom Cruise je manijak! Nikako ne mogu razumjeti način na koji on upravlja svojim životom", rekla je Bacall, kojoj ovo nije prvi put da je putem medija pljuckala po Cruiseu. Isto je napravila 2005. godine kada ga je nazvala svim mogućim pogrdnim imenima. "Kada pričamo o velikom glumcu, onda definitivno ne pričamo o Tomu Cruiseu. Njegovo je cjelokupno ponašanje tako šokantno. Neprikladno je, vulgarno i apsolutno neprihvatljivo da koristite svoj privatni život kako bi prodali nešto u komercijalnom smislu, međutim mislim da se ovdje radi o bolesti. Tom je bolestan i treba ga poslati na liječenje", ispričala je Lauren.

Ovakve su izjave pomalo ironične uzimajući u obzir da je i sama Bacall bila u nekoliko medijski eksponiranih i kontroverznih ljubavnih veza koje su redovito završavali na naslovnicama tabloida, a upravo je to zaslužno za unapređenje njezine karijere. Njezina avantura, a potom i brak s Humphreyjem Bogartom postali su toliko dostupni javnosti da se njihov odnos našao čak i u riječima nekih pjesama. Njezina autobiografija u kojoj detaljno opisuje odnos s Frankom Sinatrom otkrila je sve o privatnom životu pjevača i glumca, što je Franka toliko naživciralo da je povukao svoju bračnu ponudu upućenu Lauren i s njom prekinuo sve kontakte. No, kada 84-godišnja Laurel ima nešto za reći, ona to kaže jasno i glasno, to joj se mora priznati.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više