Lažna Paris Hilton spremna za seks

NAKON pobjede u Big Brotheru slavnih osoba, anonimna Chantelle na meti je novinara i paparazza, a tabloidi neprestano objavljuju njene golišave slikice.

U razgovoru za "News Of The World" otkrila je da se nakon 23 dana "seksualne nestašice" u kući već zaželjela vođenja ljubavi, pa traži idealnog partnera. Sviđa joj se popularni ragbijaš Gavin Henson koji je, inače, u vezi s pjevačicom Charlotte Church.

Pred kamerama Big Brothera milovala se i ljubila s mladim pjevačem Prestonom, ali dečko se  sprema na brak sa svojom djevojkom, pa su njih dvoje ostali su samo prijatelji.

Od ukućana joj se najviše svidjela jetseterica Jodie Marsh s kjom bi mogla tulumariti po noćnim klubovima.

Političar George Galloway zamjerio joj se zbog primjedbi da je neobrazovana, a sam se čudio kako može biti vegetarijanka kada dolazi iz Essexa, a ne živi u Londonu.

Transvestit Pete Burns napadao ju je bez dlake na jeziku, ali ona ga nije shvatila ozbiljno.Naučili su je da poštuje starije osobe, ali tvrdi da on to ne zaslužuje.

"Seksi manijaka" Dennisa Rodmana proglasila je "zmijom u travi" jer ju je stalno pokušavao odvući u svoj krevet.

22-godišnja plavuša koja je do sada zarađivala 300 funti na sat oponašajući Paris Hilton, nagradu od 25.000 funti namjerava potrošiti na vraćanje dugova i obavezni shopping.

I. G. 
                 

Pročitajte više