Lažni Beckhami pred matičarem

U ENGLESKOJ postoji nekoliko agencija koje za potrebe reklama i televizijskih showova nude dvojnike slavnih i bogatih osoba, a među najtraženijima su oponašatelji kraljevske obitelji, te Victorije i Davida Beckhama.

Zbog svoje sličnosti sa šminkerskim parom Nerys Jones i Matthew Middleton iz Walesa već godinama zarađuju lovu, a sada su se odlučili vjenčati u krugu obitelji i prijatelja. No, njihova skromna fešta stajat će manje od šampanjca Perriera koji se točio na luksuznom vjenčanju Beckhamovih za 250 gostiju u dvorcu nedaleko Dublina u ljeto 1999. godine.

Među uzvanicima koji su stizali helikopterima i limuzinama s tamnim staklima našli su se Davidovi suigrači iz "Manchester Uniteda" i djevojke iz popularne grupe "Spice Girls" s kojima je Victorija nastupala. Među rodbinom "glavni" je bio mali, tada još vanbračni sin, Brooklyn Beckham.

Goste je zabavljao orkestar od osamnaest glazbenika, a Elton John morao je odustati od pjevanja zbog prehlade. Mladenka je nosila haljinu od 60.000 funti dizajnerice Vere Weng, a za uzvanike se uz skupo plaćeno osiguranje cijeli dan i noć brinulo 400 poslužitelja.

Cijeli cirkus stajao je pola milijuna funti, ali su Beckhami još i zaradili na njemu jer su eksluzivno snimanje vjenčanja prodali magazinu OK za milijun funti.

Pročitajte više