Lažni matičar i skandali: Bila je to svadba desetljeća, čini se da je sad svemu kraj

Foto: Instagram

TOG 22. STUDENOGA 2015. godine cijeli je Balkan gledao prema Beogradu gdje je regionalna glazbena zvijezda Severina Vučković u jednom luksuznom hotelu izgovarala sudbonosno da Igoru Kojiću.

>>>Ipak kraj? Severina i Igor se prestali pratiti na Instagramu

Sve je počelo ispred vile Igorova oca, turbofolk pjevača Dragana Kojića Kebe na Bežanijskoj Kosi gdje su treći dan zaredom svirali trubači. Mladenci su se sami iz vile odvezli u hotel, i to u posebno okićenoj bijeloj Zastavi 101. Igor je nosio majicu s natpisom "Mr" i kitio trubače, dok je Severina bila u istoj majici na kojoj piše "Mrs".

Za svadbeno slavlje spremali su se u odvojenim hotelskim sobama, a Severina je nakon vjenčanja objavila brojne fotografije priprema.

Iako su se zapravo ranije vjenčali u istarskim Balama, u Beogradu su razmijenili zavjete pred lažnom matičarkom Gordanom Zorić. Naime, zakonski se priznaje samo vjenčanje obavljeno pred svećenikom u istarskim Balama, u crkvi Pohođenja Blažene Device Marije, pošto se to u Hrvatskoj smatra službenim činom vjenčanja.

U srpsku knjigu vjenčanih samo je upisano da se vjenčanje odvilo dva mjeseca ranije u Hrvatskoj. Tu je formalnost u svom uredu obavio beogradski matičar Radivoj Mrđa, čovjek koji je vjenčao Željka Ražnatovića i Cecu. 

Prostor u kojem su izgovorili sudbonosno "da" izgledao je poput scene kazališne predstave, a cijelu svadbu je režirao Tomaž Pandur.

Prvi ples otplesali su uz Petra Grašu i njegovu pjesmu "Moje zlato", a nakon njega nastupio je Goran Karan i otpjevao "Lipa si, lipa". Njena vjenčana kuma bila je Andrea Čermak, a vjenčanicu je dizajnirala Matija Vuica.

Prvi skandal izbio je kad je Severinina sestra Zdenka rekla da neće doći na svadbu jer se protivi sestrinoj udaji za Srbina.

Severininog sina Aleksandra doveli su dadilja i njen PR menadžer Davor Grgin. Iako se otac dječaka Milan Popović protivio tome da mu sin bude na ovoj svadbi, pjevačica je odlučila drugačije.

Nakon vjenčanja Severina je prezime na Instagramu promijenila u Kojić, a Igor je srezao popis ljudi koje prati na samo jednu osobu, svoju novopečenu suprugu.

Maja Šuput Kojićima je poklonila ni manje ni više nego prase.

"Bok svima, ja sam to HIT prase o kojem svi pričaju pa je red da se predstavim. Zovem se Baby Showgirl i simbol sam bogatstva, plodnosti i sreće. Nadam se da ću Severini i Igoru donijeti upravo to i da će nam život biti zabavan i uzbudljiv", napisala je na Instagramu.

Nekoliko njenih obožavatelja prokomentiralo je da su Severina i Igor već pribavili večeru za Božić. 

Nakon svadbe izbio je cijeli skandal oko 600 čokoladica s likom Severine i Igora koje je Zvečevo poklonilo.

"Već nekoliko godina pišemo Zvečevu a i svim ostalim tvrtkama da doniraju slatke proizvode da bi za djecu članove Udruge Baranjski leptirići osigurali poklone da se i oni razvesele za Božićne blagdane. Za to nema razumijevanja ali za one koji se kupaju u novcu imaju razumijevanja. Naravno Severina je dobra reklama a naša djeca su nebitna. Gadi mi se ovo društvo koje smo stvorili", poručio je Držislav Šušak, predsjednik udruge Baranjski leptirići i Predsjednik Hrvatskog saveza udruga OSIce.

Pročitajte više