Lejla Šehović: U šopingu se rijetko zaigram, prilično sam racionalna

NA PREDSTAVLJANJU nove kolekcije Max&Co. bila je i Lejla Šahović. Iako uvijek dobiva komplimente za svoje stajlinge, lijepa bivša misica rekla nam je kako se oko njih ne trudi puno. "Ne trudim se toliko koliko drugi misle, općenito, oko svega. Ni vježbanja, ni dijeta pa ni odijevanja. Volim modu, ali ne pratim je toliko koliko bi se očekivalo. Slijedim svoju intuiciju, što se meni svidi, to iskombiniram. Nemam previše vremena kao što sam nekada imala za obilaske dućana, više je to nešto što vidim u novinama ili u prolazu".

"Tarik me ponekad požuruje, ali ne treba mi puno vremena da se spremim za izlazak"

Lejla voli kupovinu, kao i većina žena, no pazi da ne pretjera s peglanjem kartica. "U šopingu se rijetko zaigram, prilično sam racionalna. Kao i svaka žena, volim si kupiti i priuštiti nešto, ali u normalnim granicama i u skladu sa svojim mogućnostima", rekla nam je. Njezin suprug Tarik Filipović rijetko je kada mora dugo čekati dok se spremaju za izlazak. "Ponekad me požuruje, ali ne treba meni previše vremena da se spremim. Veći mi je problem što uvijek mislim da imam dovoljno vremena, prekasno krenem sa spremanjem", kaže Lejla.

"Ne planiramo djevojčicu, ali jednog dana kada se dogodi, bit će super"

Osim stvari za sebe, voli kupovati i dječju odjeću, no misli kako za djevojčice ima puno ljepših stvari nego za dječake. "Gušt mi je kupovati djevojčicama, nećakinji i kćerima od prijateljica. Za dečke je moda prilično skučena, nije to to, tako da bih voljela kupovati djevojčici. Ali ne planiramo je, jednoga dana, kada se dogodi, bit će super", rekla nam je Lejla.

Nera Stipičević kombinira klasiku i retro stil

Na predstavljanju je bila i Nera Stipičević. Što se tiče odijevanja, sama kombinira svoje stajlinge, i to prema trenutnom osjećaju. "Odijevam se onako kako se osjećam. Mislim da malo vuče na sportivo, a ovaj Max&Co. je neki brend čiji mi se modeli jako sviđaju. Ajmo reći da sam klasična, ali opet, volim zalutati u retro stil. Kombiniram po svom raspoloženju, trudim se slušati samu sebe bez obzira na to kako nekome izgledalo to što nosim", kaže Nera.

"Ne treba mi stilist, mislim da je odijevanje neko trenutačno predstavljanje svoje osobnosti. Ne mora značiti da nešto mora koštati puno, ali poanta je da čovjek kroz ono što radi, s kime se druži, onog područja u kojem djeluje govori o sebi. Tako da mislim da je i to bit mode", rekla nam je Nera.

"Na muškarcu mi nije presudno kako se odijeva, bitno mi je da drži do higijene i da ima čistu odjeću"

Za razliku od većine žena, ona ne voli ići u šoping jer je to zamara. Kupuje kada na nešto naiđe. "Često odlučim u jednom trenu, uđem u dućan i kupim nekoliko stvari koje mene `kupe` na prvu, instinktivno", otkrila nam je. Ne pati na brendove, a najviše je novca spremna izdvojiti za dobar kaput i cipele.

Nera nam je otkrila i na što obraća pažnju kod muškaraca. "Na muškarcu mi nije presudno kako se odijeva, bitno mi je da drži do higijene i da ima čistu odjeću na sebi. A važno mi je da je zabavan, inteligentan, da svakim danom ide korak naprijed, a ne unazad ili da stagnira, i takve stvari. A ako ima dobar stil, to je samo još jedan detalj više koji govori o njemu", misli Nera.

Na predstavljanju nove Max&Co. kolekcije bili su i Helena Šoper, Leonarda Boban, Ankica Dobrić, Suzy Josipović, Boris Kosmač, Saša Joka, Uršula Tolj, Sarah Josipović, Vanja Mamić i ostali.

Pročitajte više