Leona Paraminski: Da se zaljubim, ne bih marila je li on oženjen!

LIJEPA i mlada glumica Leona Paraminski za tjednik Story progovorila je o prekidu veze s producentom Borisom Meštrovićem s kojim je donedavno djelila krov na glavom i jednu dlakavu dušu koja je sad, priča Leona, kao dijete rastavljenih roditelja. "Naš pas Ben je sada poput djeteta rastavljenih roditelja. Živi sa mnom, a povremeno je s Borisom, s kojim sam ostala prijateljica", kaže Leona koja nije željela otkriti ljubi li ponovo.

Priznala je i da vjeruje u ljubav na prvi pogled, te da, kada bi se zaljubila u oženjenog muškarca, o njegovoj supruzi ili braku ne bi razmišljala. "Svoj privatni život pokušavam sakriti zadnjih godina. Kada sam bila s Kristijanom Potočkim, nisam pokušavala jer je i on bio glumac, javna osoba i to mi je bilo normalno. A sada što sam starija, nekako manje pričam o njemu, jer mislim kako to zapravo nema veze s poslom", nedavno je ispričala najdraža glumica redatelja Dalibora Matanića.

"Ne želim da me trpaju u isti koš s Gotovčevima!"

"Drugačija su sada vremena, drugačiji ljudi sada vladaju medijima, netko poput Simone i Ante Gotovca, a ja ne želim biti u tom košu", rekla je tada. I istina, privatnim životom Leone Paraminski tabloidi su se rijetko bavili, a naporan rad na filmskim setovima i snimanjima Leoni je oduvijek donosio izvrsne kritike.

Zahvaljujući ulozi u "Tulumu" Dalibora Matanića u svibnju je provela devet dana na Filmskom festivalu u Cannesu. Film bio među sedam odabranih kratkometražnih filmova kanskog programa Tjedan kritike. "Mislim da iza sebe imam pozadinu, neku školu, talent, karijeru, ne prodajem maglu jer sam došla ne znam od kud i sada bih se slikala gola", smatra Leona i osuđuje današnje kriterije prema kojima nije važno što radiš, već s kojim si frajerom i koliko on novca ima.

Pročitajte više