Leona Paraminski o djeci s Tinom: Jedva ih čekam dvoje, troje... Vidjet ćemo!



GLUMICA Leona Paraminski jedna od rijetkih "kontinentalaca" koja još provodi vrijeme na moru, a u intervjuu za Index otkrila je kako je zapravo provela svoje ljeto, čime se trenutačno bavi, na koji način ona i dečko rješavaju razmirice te u konačnici, što ju je privuklo kod njega.



Kako je s početkom rujna završilo vrijeme masovnih godišnjih odmora, upitali smo Leonu kako je provela ovo ljeto. " Ljeto sam provela odmarajući se s Tinom u Grčkoj na Santoriniju u luksuznom hotelu 2 tjedna... Uživali smo! Ljetovanje mi uvijek prekratko traje, mora nikad dosta! Ali mi je zato ova godina specifična jer snimam na moru seriju `Lozu` već 3 i pol mjeseca na otoku Zlarinu tako da slobodne dane koristim za kupanje i odmaranje. Evo i sad uživam! Još sam mjesec i nešto na Zlarinu".



"Savršeni izlazak mi je da idem u neki klub i plešem cijelu noć"


Pitali smo Leonu koji je njen savršeni način zabave te da li na tulume vodi prijateljice ili dečka Tina, a ona nam je otkrila: "Što se tiče tuluma kad sam na godišnjem samo spavam, jedem, odmaram, čitam... Ne da mi se tulumariti, imam za to prilike cijele godine jer ako tulumarim po noći onda bih po danu spavala, a to mi je žao. Inače mi je savršeni izlazak da odem na neki tulum ili noćni klub pa plešem cijelu noć ili izlazak u dobar restoran s finim vinima i dobrom ekipom. Kada idem van najčešće idem s curama i Tinom, ali i njegovim frendovima". Ipak, glumica se nije mogla sjetiti koji joj je bio najbolji izlazak do sada komentirajući: "Ne mogu izdvojiti samo jedan, ako se znaš zabavljati uvijek ti je dobro".

Kako Leona voli izlaziti po noćnim klubovima pitali smo je i nabacuju li joj se frajeri te koji joj je najbolji upad do sada bio te kako se rješava onih napornih muškaraca. "Znaju mi prići i budu simpatični, ali me ne zanimaju jer ja imam svog frajera! A što se tiče upada, bilo bi super kad bih ih se mogla sjetiti. Ako ih se pak pokušavam riješiti onda im po kratkom postupku kažem da me ostave na miru i ako su dovoljno pametni onda i odu".

"Bez djece i obitelji nema pravog života. Jedva čekam dvoje, troje... Vidjet ćemo!"

Ipak, Leona koja je zaručena za svog dečka Tina Komljenovića kaže kako još nemaju konkretan datum svadbe. "Nemamo još datum, ali okvirno želimo da to bude negdje na plaži, nas dvoje, ali tko zna što će nas puknuti pa kako će to zbilja izgledati. Kad smo mali i zamišljamo vjenčanja, imamo osjećaj da svi mislimo da želimo svadbu od 500 ljudi, što više to bolje. Meni su se stvari promijenile, što intimnije to bolje", rekla nam je Leona.

Na pitanje planiraju li imati djecu, glumica je imala puno konkretniji odgovor: "Apsolutno! Bez djece i obitelji nema pravog života. Jedva čekam dvoje, troje... Vidjet ćemo!". Pitali smo je i da nam komentira to kako se neki glumci ponekad odlučuju da nemaju djecu kako im ne to ne bi utjecalo na profesionalnu karijeru, a Leona je to komentirala: "Ljudi koji su preveliki karijeristi na kraju su uvijek usamljeni. Karijera dođe  i prođe. Karijere ne propadaju zbog djece nego zbog odluke da tako bude! U današnje vrijeme se jako dobro mogu uskladiti obaveze i obitelj, naravno uz podršku partnera".



"Tin i ja nekako nismo baš previše romantični"


Zanimalo nas je i je li njen dragi romantičan te kako zamišlja savršeni romantičan susret. "Ne znam, nekako nismo baš previše romantični. Ali zato pokušavamo svakodnevno jedno drugome pokazivati male znakove ljubavi i pažnje. Ne zamišljam savršeni romantičan trenutak, ako se dogodi, osjetim ga".

Pitali smo je i svađaju li se ona i Tin te kako rješavaju razmirice, a Leona objašnjava: "Ne svađamo se, a ako postoji neki nesporazum onda razgovaramo. Kod nas nema galame". Za kraj nam je otkrila i što ju je privuklo kod Tina: "Prekrasan osmijeh".

Pročitajte više