Leonarda Boban odrezala dio prsta: Ja sam kao gušter kad mu odrežu rep, naraste mu novi

BUTIK Max&Co, predstavio je u utorak svoju novu "capsule" kolekciju na Boutique Partyju u Centru Kaptol. Brojne poznate dame s hrvatske estrade došle su pogledati što se novo nudi u tom dućanu na mini modnoj reviji. Među njima je bila i Leonarda Boban.

Leonarda je na predstavljanje kolekcije došla sa zamotanim kažiprstom, koji ipak nije ozbiljnije ozlijeđen. "Odrezala sam komad prsta na mašini za rezanje mesa, ali je sve u redu. Kao kod guštera kada mu odrežeš rep pa mu novi naraste, takva sam i ja", smije se Leonarda. Prikladno uređena, otkrila nam je čije mišljenje što se tiče odjeće cijeni. "Nemam nekoga tko me savjetuje što ću kupiti. Znam pitati prijateljicu ili muža sviđa li im se nešto što odjenem, ali ne prije kupovine, ne da mi kažu što bih trebala kupiti ili odjenuti", kaže.

Leonarda o proširivanju obitelji: Nikada se ne zna, što Bog da

Baš kao i većina žena, gušt joj je otići u kupovinu, no to više ne radi toliko često kao prije. "Što se šopinga tiče, tipična ženska sigurno da jesam. Ali što sam starija, sigurno da mijenjam svoje afinitete i ukuse, svi se mijenjamo. Sada sam u šopingu umjerenije nego kada sam bila mlađa", rekla nam je Leonarda. S obitelji se nedavno vratila s odmora na Karibima te kaže da se odlično provela. "Jako smo se lijepo proveli, a novo egzotično putovanje je na Brač, dalji krajevi za sada nisu u planovima", kaže. Baš kao ni putovanje, Leonarda ne planira ni daljnje proširivanje svoje brojne obitelji, iako to ne smatra nemogućim. "Nikada se ne zna, što Bog da".

Pročitajte više