Leonardo DiCaprio nosi vjenčani prsten

PAPARAZZI su proteklih dana uhvatili zvijezdu "Titanica" kako šeće Los Angelesom s vjenčanim prstenom na ruci. To je potaknulo zanimanje mnogih, s obzirom na to da su Leo i njegova dugogodišnja djevojka Bar Refaeli prije pola godine objavili prekid, a on otada nije, navodno, našao novu djevojku. "Ona je željela više od te veze od njega. Zapravo, ono što je željela je zajednički život pod istim krovom. Njemu se to nije svidjelo pa ju je ostavio", tada su novinarima ispričale osobe bliske Leu i Refaeli, a ovih dana se naveliko nagađa: je li se slavni glumac predomislio i postavio najznačajnije pitanje?

"Apsolutno vjerujem u brak. Da, želim se oženiti i imati djecu", nedavno je potvrdio Leo. Međutim, u posljednje vrijeme Bar se počela viđati s multimilijarderom Teddyjem Sagijem, najbogatijim Izraelcem s čuvene Forbesove liste muškaraca najdubljeg džepa.

Leo se vratio Bar Refaeli?

Par je prvi put viđen zajedno prije nekoliko dana u VIP dijelu elitnog kluba u St. Tropezu, kad nitko nije ni posumnjao da između njih postoji nešto više od prijateljstva. Zatim su zajedno posjetili i Berlin gdje su na koncertu Britney Spears razmjenjivali nježnosti. Ultrabogati poduzetnik stariji je od Refaeli deset godina, a kako kažu mnogi - Leonardu DiCapriju nije ni do koljena.

Ali koga onda ljubi Leo? Doduše, nedavno je u londonskom Chinawhiteu uhvaćen u prisnom zagrljaju s ljepoticom iz Pussycat Dollsa, Ashley, s kojom je sa zabave koja je ondje bila priređena u čast Cartier International Polo turnira pobjegao u ekskluzivni noćni klub Whisky Mist, gdje je potrošio čak šest tisuća funti na šampanjac ne bi li utažio žeđ svoje pratilje.

Pročitajte više