Lepi iz serije "Vratit će se rode" preminuo u 52. godini

Screenshot: YouTube

IGOR PERVIĆ preminuo je jutros u svom stanu u Beogradu u 52. godini, doznaje Kurir. Srpski glumac izgubio je bitku s dugom i teškom bolešću.

Prema njihovom pisanju, za života je priznao da je zloupotrebljavao teške droge, no nema direktne poveznice između toga i njegove smrti.

Igor se proslavio ulogama u filmovima i serijama poput one Lepog u "Vratit će se rode", a glumio je i "Buretu baruta", "Crnom bombarderu", "Sivom domu", "Ranjeniku" i "Vuku Karadžiću". Rođen je 29. studenoga 1967. godine, a glumom se počeo baviti već sa sedam godina.

Prilično mlad dobio je status zlatnog dečka kinematografije, no onda je počeo eksperimentirati s drogama, što je svojedobno i sam priznao, prenosi Kurir.

"Jedna djevojka, pokoj joj duši, koja je sada mrtva... Bio sam strašno zaljubljen u nju. Imao sam motor, Tomos automatik, tada sam imao nekih 17 godina. Tada imati taj motor je bilo nešto što niste mogli ni zamisliti. Ja je stavim na motor i ona mi kaže: 'Ajde, vozi me u Novi Beograd, imam nešto što hitno moram tamo završiti.' Vidio sam da nešto nije dobro, a tada stvarno nisam ništa znao o teškim drogama. Došli smo do zgrade i ona me poslala na treći kat. Za nju sam bio spreman učiniti sve. Našli smo se na trećem katu, a ona je posložila sve 'rekvizite'. Zapanjeno sam gledao što to ona tamo krčka... Uručila mi je špricu, a ja sam se igle bojao kao groma. I ja, naravno, da bih je očarao, onako mlad i glup, kažem hajde. Okrenem glavu na drugu stranu i ona mi to napravi. Nije prošao jedan dan, ja sam se ponovno... To. Nikad nisam uzimao na nos. U početku nam nije trebalo mnogo novca, ali kasnije...", pričao je tada mlađahni Igor.

Iz pakla droge izašao je uz pomoć roditelja - balerine Lidije Pilipenko i kazališnog i književnog kritičara Muharema Pervića.

Igor je kratko bio u braku s glumicom Jelenom Tinskom, nakon čega se zaljubio u glumicu Jovanu Petrović, unuku pokojnog komičara Miodraga Petrovića Čkalje, s kojom se iz Beograda preselio u Baćevac. Iako njihova ljubav nije dugo potrajala, glumica se na Facebooku oprostila od preminulog bivšeg partnera uz zajedničku fotografiju i riječi "Moja ljubav".

Pročitajte više