Let 3 se traktorom "teleportirao" u Liverpool

Foto/Video: Index

NAJPOZNATIJI traktor u Hrvatskoj, onaj Leta 3, danas je krenuo prema Liverpoolu.

"Teleportacija" je krenula iz grada Kastva ispred Crekvine. Let 3 tako ide prema Liverpoolu, gdje će ove godine predstavljati Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom Mama ŠČ!. Riječki sastav došli su ispratiti brojni obožavatelji. 

"Mi smo spremni, već od Dore se spremamo za teleportaciju. Prije Liverpoola ćemo posjetiti gradove diljem Europe prije nego dođemo", rekao je Mrle za medije prije polaska. 

 

Podsjećamo, dečki iz grupe Let 3 na službenom su Facebook profilu obavijestili fanove kako su morali odgoditi putovanje zlatnim traktorom u Liverpool, koje je bilo planirano za utorak. "Važno, ruljo! Danas se umjetnoj inteligenciji nije digao kurac, pa samim time planiranu teleportaciju zlatnog traktora i polazak za Liverpool moramo prebaciti za četvrtak", napisali su.

 

Na zlatnom traktoru do Liverpoola

Damir Martinović Mrle ranije je najavio kako letovci do Liverpoola planiraju stići cestom i teleportacijom na zlatnom traktoru kao simbolu transhumanizma, koji je ujedno dio njihove humanističke, ekološke agende.

"Na put idu želje Leta 3 za mirom u Africi i cijelom svemiru", poručili su tada objavivši plan puta koji uključuje i Islam Latinski, zatim Beograd, Bukurešt, Odesu, Mariupolj, Harkiv i Kijev.

 

Pročitajte više