Letica upao na modnu reviju pa dijelio katoličke kalendare s likom Tuđmana i Kuharića

MOŽDA nije deklarirani ljubitelj mode, ali nema razloga da to u predizborje ne postane. Nezavisni kandidat Slaven Letica, koji je i ranije izrazio žalost što mediji sustavno ignoriraju one nezavisne kao što je on, odlučio je stvar preuzeti u svoje ruke.

Nakon paradiranja autobusima i oldtimerima po Zagrebu, Letica je večeras odlučio svratiti do zagrebačkog casina Fortuna u Vlaškoj ulici, gdje se svakog četvrtka održavaju Keno modne večeri.

Ovaj neumorni predsjednički kandidat, koji nikada nije zazirao od predizbornih predstava,  pa makar one zahtijevale i oblačenje u odoru bana Josipa Jelačića i marširanje gradom na bijelom konju, ovaj put građane je uskratio za cirkusku točku, ali se zato pobrinuo za njihov vjerski i nacionalni duh.

Potražio je Letica tako na modnoj reviji, među Tinama Katanić i Anteama Kodžoman, potencijalne birače pa im je podijelio katoličke kalendare za nadolazeću godinu. No, to nisu obični kalendari. Potrudio se Letica da ih krasi lik prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana i imenjaka mu kardinala Kuharića.

Foto: H.P.

Pročitajte više