Letu Štuke i Pink Studio 22. svibnja u Tvornici

NAKON točno godinu dana od zadnjeg koncerta i s obzirom na mnoge upite fanova (i želje benda), došlo je vrijeme da se zadovolje svi i da Letu štuke ponovno održe veliki zagrebački koncert. Popularni sarajevski bend Letu Štuke priprema se da zagrebačkoj publici priredi nezaboravni koncert u Tvornici kulture 22. svibnja.
 
Predvođeni Dinom Šaranom, Letu Štuke je trenutno jedan od najperspektivnijih bandova koji je svojim kvalitetnim pjesmama osvojio publiku i kritičare. Štuke će svirati u Tvornici kulture, koja će kao i do sada, biti odličan domaćin za intimnu atmosferu i savršen spoj koji nastaje između izvođača i publike.

Predgrupa Letu Štukama na velikom zagrebačkom koncertu će biti popularna power pop grupa Pink Studio. Mladi bend je oduševljen pruženom prilikom i nadaju se da će ih doći podržati svi njihovi fanovi, a da će na koncertu stvoriti i nove. Pink studio je pravo osvježenje na domaćoj sceni, a njihove zarazne pjesme osvajaju na prvo slušanje.

Pridružite nam se na velikom koncertu 22. svibnja u Tvornici kulture gdje će vas do ranih jutarnjih sati zabavljati Letu Štuke i Pink Studio. Cijena ulaznica je 60 kuna u pretprodaji, a 80 kuna na dan koncerta.

Pročitajte više