Lijepa Coco Rocha gubi angažmane otkako nosi veličinu 36

MANEKENKA Coco Rocha izjavila je nedavno da gubi manekenske angažmane otkako se udebljala te s mršavog konfekcijskog broja 32 došla do veličine 36. Izjavila je da joj je trebalo dugo vremena dok nije shvatila da ne mora činiti sve što se od nje zahtijeva da bi uspjela u karijeri. "Ne radim golišave editorijale, nigdje se ne pojavljujem polugola te se ne želim fotografirati s cigaretama i reklamirati ih", izjavila je Coco.

Unatoč činjenici da se u posljednje vrijeme nastoji apelirati na dizajnere koji bi trebali promovirati zdrav izgled tijela manekenki, čini se da si kreativci jednostavno ne mogu pomoći. Tako je Coco i sama izjavila da u posljednje vrijeme gubi manekenske angažmane jer je, prema standardu koji su dizajneri nametnuli, predebela. Dok je bila na rubu anoreksije, angažmani se se samo redali, rekla je.

"Svi znamo da bejzbolaši trebaju biti visoki, a manekenke trebaju biti mršave. No gdje je granica, postoji li premršavo?", zapitala se Rocha. "Više nitko ne želi surađivati sa mnom. Čak i kad sam bila bolesno mršava, svi su mi govorili da nije dovoljno, da moram još smršavjeti", izjavila je.

"Meni je u jednom trenutku prestalo biti dovoljno stalo, ako sam gladna, jedem. Nitko ne zna kroz što sve prolaze djevojke u modnom svijetu. Navikle su na konstantno vrijeđanje. Ako nisu predebele, onda su stare i dosadne. Nitko ne računa na ranjivost tih mladih djevojaka, koje su zapravo još uvijek djeca", zaključila je lijepa manekenka.

Pročitajte više