Lindsay Lohan: Patetična Paris Hilton popiškila se na plesnom podiju

BIVŠE najbolje prijateljice, Lindsay Lohan i Paris Hilton, posljednjih su nekoliko dana usred rata koji se odvija na Facebooku, preko kojeg na svakodnevnoj bazi razmjenjuju uvrede i psovke. Djevojke, koje su se prvi puta zavadile prije nekoliko godina i to oko grčkog bogatuna Stavrosa Niarchosa (obje su spavale s njim), preko interneta razmjenjuju psovke pored kojih se čak i "kočijašica" Lilly Allen čini kao početnica u psovanju.

Sve je počelo kad su 27-godišnja Paris Hilton i njezin 29-godišnji dečko Benji Madden na Facebooku "iz zezancije" kreirali grupu "Firecrotch" referirajući se na nadimak kojeg je Paris dala Lindsay Lohan zbog boje njezinih stidnih dlaka. Podivljala Lindsay odlučila je ne ostati dužna, pa nakon što je nazvala Paris "patetičnom kučketinom", na Facebooku je otvorila grupu pod nazivom "Paris Hilton Wets Herself" u kojoj se navodi nekoliko prilika u kojima je Paris navodno urinirala u sauni, na plesnom podiju noćnog kluba i na stražnjem sjedištu taksi vozila.

"Ja sam prva otvorila profil na Facebooku, Lindsay me kopira"

"Paris i njezini prijatelji bili su u sauni jednog od ušljivih Hilton hotelčića kad su odlučili da su prelijeni da prohodaju nekoliko koraka do hotela, pa su upotrijebili saunu kao wc školjku i svi su pišali u nju i u tome se kupali. Drugi primjer: Paris se jednom prilikom mrtva pijana popišala na stražnjem sjedištu taksija. Jadan vozač ju je probao tužiti zbog toga što mu je napravila, no Paris je naposljetku izbjegla i optužbe i plaćanje štete. Treći primjer: Paris je odlučila da (opet!) mora pišati pa se pokušala probiti do wc-a u noćnom klubu. Rulja ju je nekako izgurala iz predvorja zahoda, pa se umjesto toga popišala na sred plesnog podija, a njezina se pišalina u tren oka našla pod tuđim nogama i ubrzo je po cijelim klubu bilo tragova njezine pišaline. Pridružite se ovoj grupi ako se želite smijati njezinom 'problemu'", piše na stranicama grupe "Paris Hilton Wets Herself" koja trenutačno broji dvadeset i jednog člana.

Paris, koja se u svađama nikada ne povuče i uvijek ima zadnju riječ, Lindsay je nazvala "patetičnom". "Ona je patetična, a ne ja! Uostalom, ja sam ta koja je prva otvorila Facebook grupu, a ona me samo kopira", bijesna je bila Paris. Lindsay je trenutačno u vezi s 31-godišnjom DJ-icom Samanthom Ronson (s kojom želi usvojiti dijete), dok je Paris posljednjih nekoliko mjeseci u zagrljaju gitarista Benjija Maddena koji je, inače, brat blizanac dečka Parisine (također) bivše prijateljice Nicole Richie.

K.H.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više