Lindsay Lohan: Povraća mi se od pomisli da će mi ta žena biti maćeha

PROBLEMATIČNA glumica Lindsay Lohan nije sretna zbog zaruka svog oca Michaela sa 27-godišnjom Kate Major. Štoviše, Lindsay je izjavila kako joj se povraća od pomisli da će joj bivša novinarka jednog tabloida postati majka.

"Zlo mi je od tog vjenčanja"

"Povraćat ću. To mi sada tako nije trebalo...jebemu!", slikovito je novinaru US Weeklyja izrazila svoje negodovanje LiLo. Glumica ocu zamjera i to što je pod svaku cijenu želi odvesti na rehabilitaciju jer smatra kako je ovisna o tabletama. Ona mu je putem Twittera odgovorila kako su nagađanja o ovisnosti glupa i usput ga je optužila za godine zanemarivanja i lošeg roditeljstva.

"Bar četiri puta dnevno radimo na djetetu"


Osim što će dobiti novu maćehu, mlada bi glumica mogla dobiti i sestricu ili brata. "Kate želi dijete, pa radimo na tome barem 4 puta svake večeri", rekao je oduševljeni budući otac Michael. "Ipak, ne planiramo puno djece. Dogovorili smo se da ako zatrudni, jedno će biti dovoljno", dodao je Michael koji će se sa svojom zaručnicom vjenčati na Long Islandu. Na ceremoniju su pozvana i njegova djeca iz prvog braka za koju se ipak nada da će doći.

Pročitajte više