Lindsay Lohan u centru za odvikavanje završila zbog nesretne ljubavi?

Događaj koji je Lohanovu "gurnuo preko ruba" i natjerao da nakon tjedana najava i odgađanja konačno pohodi centar za odvikavanje je bio živčani slom na zabavi prilikom dodjele "Zlatnih globusa".

Njega je izazvala spoznaja da James Franco, 28-godišnji glumac s kojim se upoznala na premijeri filma "A Prairie Film Companion", prema njoj gaji isključivo prijateljske osjećaje.

Franco i Lohan se otada često druže, ali su Lohanini pokušaji da osvoji njegovo srce sve vrijeme bili odbijani. Na samoj zabavi u ponedjeljak je Franco odbio od Lohanove primiti skupocjeni sat kao znak njene neizmjerne ljubavi.

Prema tvrdnjama upućenih, Franco ju je odbio zato što "trenutno viđa nekoga drugoga" te što je od Lohanove daleko skloniji monogamnom načinu života.

Franca, široj javnosti poznatoj po ulozi Harryja Osborna u filmovima o "Spidermanu", se ove godine povezivalo s glumicom Marlom Sokoloff, a časopis "People" ga je 2004. godine smjestio u godišnji popis "najpoželjnijih neženja na svijetu".

Lohan je, pak, poznata po burnim i kratkotrajnim vezama s holivudskim zvijezdama među kojima su Joaquin Phoenix i Jared Leto, kao i s režiserom Bretom Ratnerom koji se volio predstavljati kao njen "mentor".

Upućeni, pak, tvrde da je vrlo vjerojatno da će se nakon povratka iz centra za odvikivanje vratiti svom načinu života, s obzirom da je institucija u kalifornijskom Laurel Canyonu odnedavno postala mjesto hodočašća svih njenih "partijanerskih" prijatelja koji je podsjećaju što sve što propušta.

D.A.

Pročitajte više