Live 8: Madonna ljubomorna na Mariah Carey

NAKON što su u subotu održani megakoncerti Live 8 kojima je cilj bio skrenuti pozornost javnosti na siromaštvo u Africi, pojedinosti s koncerata počinju isplivavati na vidjelo.

Na londonskom koncertu u Hyde Parku nastupale su mnoge poznate zvijezde, među kojima Madonna i Mariah Carey.

Kako javljaju strani mediji, Madonna je izričito zatražila od organizatora da Mariah Carey udalje što dalje od nje.

Madonna je tražila da njezina soba za presvlačenje bude pokraj one Paul McCartneya, ali nije željela da joj se Mariah nađe na putu.

Razlog je tomu, kako se pretpostavlja, to što se Mariah hvalila kako je prodala više albuma od Madonne.

"Ljubav između njih dvije ne postoji. Madonna je ne želi vidjeti" - izjavio je izvor engleskog The Suna.

Bilo kako bilo, pjevačice se očito nisu uspjele susresti, a bi li susret bio vatrenog karaktera, nećemo doznati do sljedeće prilike.

Podsjetimo, Mariah se dugo pripremala za ovaj koncert, a osim uvježbavanja glasa, bila je na strogoj dijeti kako bi mogla stati u haljinicu koju je namijenila za nastup.

U pjevačkoj branši, ali i svakoj drugoj, česti su ovakvi ispadi, a najgori su navodno bili oni između pjevača grupe Oasis i Robbia Williamsa.

Koncertima je prisustvovalo 1,5 milijuna ljudi, a sve u sklopu kampanje da se otpišu dugovi najsiromašnijim zemljama svijeta.

Deset koncerata održano je u Tokiju, Johannesburgu, Berlinu, Rimu, Londonu, Moskvi, Barrieu (Kanada), Versaillesu i Philadephiji i Cornouillesu u jugozapadnoj Engleskoj.

Pročitajte više