"Lizala sam joj samo šlag s grudiju i vadila joj kuglice iz međunožja"

SUZANA BUNTIĆ, čije su fotografije osvanule u časopisu Stars, je u intervjuu za "Red Carpet" otkrila tko je platinasta plavuša bujnog poprsja koju je ljubila u noćnom klubu u Novigradu i kakve sklonosti ima prema istom spolu. "Moj dečko je bio sa mnom i on je također slikao. Nije mi nimalo neugodno", izjavila je 24-godišnja voditeljica "Golih vijesti".

"Izlazim na takva mjesta gdje se takvi showovi održavaju. Često se pridružim, pa što", iznenađeno je upitala Suzana koja lezbijske partyje smatra sasvim normalnom stvari. Iako se nagađalo o tome tko je misteriozna plavuša koja se našla u klinču s njom, Suzana je otkrila da tu djevojku ne poznaje.

"Bilo je toga i prije pa se ne sjećam baš što sam sve točno s njom radila"

"Cura je iz Slovenije i ne znam joj ime. Ima ih tri ili četiri koje dolaze preko ljeta raditi lezbijske showove. Tu večer smo bili u Novigradu i tamo sam je upoznala", priznala je kontroverzna voditeljica koja otkriva što se točno događalo između nje i Slovenke.


"Lizala sam joj šlag s grudiju, ali ostalog se čak ni ne sjećam. Bilo je toga i prije tako da ne znam točno što sam točno radila s njom tu večer. Nisam je lizala, ali sam joj vadila kuglice iz međunožja", otkriva besramna Suzana koja je, kako kaže, već imala lezbijskih iskustava.

"Imam lezbijskih sklonosti i imala sam neku vrstu veze u prošlosti. Nije nikada išlo do kraja, točnije do seksa, ali bilo je nešto između nas", otkriva voditeljica koja se priključila Golovjestašima jer "voli avanture i dobru zaradu". Po struci je frizerka, a dosad je bila zaposlena na blagajni jednog porečkog kasina.

A.M.
Foto: Stars

Pročitajte više