Ljepotice dominirale na "muškoj" dodjeli nagrada

IAKO je godišnja nagrada časopisa GQ namijenjena isključivo muškarcima, glamurozne manekenke i pjevačice ipak su privukle najviše pažnje uzvanika i okupljenih novinara.

GQ je britanski časopis za muškarce, koji svake godine dodjeljuje nagrade za "Muškarca godine" i to u nekoliko kategorija. Tako je nagradu za sportaša godine dobio engleski reprezentativac Wayne Rooney, dok je za najbolji bend proglašena grupa Franz Ferdinand.

Posebna nagrada urednika otišla je u ruke olinjalog rockera Ozzya Osbournea, a njegov mlađi kolega George Michael dobio je nagradu za životno djelo.

No, kako to već obično biva na dodjelama nagrada, većinu pažnje glamuroznom su odjećom i izgledom privukle ženske zvijezde, kojih te večeri nije manjkalo.

31-godišnja manekenka Heidi Klum, ujedno i jedina žena koja je dobila nagradu te večeri (proglašena je ženom godine), blistala je u Channelovoj haljini.

Bivša članica grupe S Club 7, Rachel Stevens, koju showbiz mediji smatraju jednom od najljepših žena u Velikoj Britaniji, također je plijenila poglede muškaraca.

Pročitajte više