Ljepotice i genijalci: Dečki odlučili da je ovo najljepša stanarka vile

Foto: Press

NAKON što su natjecanje napustili Ronald i Nicol, u novoj epizodi showa Ljepotice i genijalci kandidati su se okušali u novom izazovu -  djevojke su morale pokazati znanje iz geografije, ali i gastronomije. 

"Pretpostavljam da Petra zna strane svijeta: gore-dolje, lijevo-desno", rekao je njezin partner Marino. Petra je ipak njega odlučila pohvaliti zbog pomoći oko izvršavanja zadatka: "Marino i ja smo dosta toga naučili, dosta toga mi je objasnio." Drugim kandidatima odnos ovih dvoje natjecatelja također je zapeo za oko. "Ne vidim nijedno područje u kojem se Petra ističe", kazao je Anton, a Luka je zaključio: "Petra je još mlada, nije toliko kliknula s Marinom, oni su većinu vremena odvojeni."

U izazovu, djevojke su morale uzeti odgovarajuću zastavu države na koju se neko poznato jelo odnosilo te u što kraćem roku zastavu zabosti na državu na mapi, i to sve s ronilačkim odijelom. U izazovu se najspretnijom pokazala Martina koja je sebi i partneru Ninu osigurala imunitet. "Lijepo je pobijediti, ali znaš da te čekaju eliminacije. To je najgore", rekla je Martina nakon pobjede u izazovu. "Koji paradoks! Najviše je puta pala, srušila sve živo, ubila se skoro i ona pobijedi", komentirala je Adriana. Martinin partner Nino istaknuo je kako je Martina trenirala rukomet i nogomet, pa joj dobro ide laktarenje, a Robert je zaključio: "Martina ima borbeni duh, huligan pravi!" Nakon izazova, genijalci su u opuštenoj atmosferi krenuli komentirati natjecateljice. "Ja ovdje cure gledam potajno i čak i ako obuku nešto izazovnije, trudim se biti ne previše očit", priznao je Marijan, dok je Karlo predložio da izaberu najljepšu natjecateljicu. Kandidati su uzeli stvar u svoje ruke i organizirali izbor za miss. Nakon brojnih pitanja za natjecateljice, odlučeno je da miss "Ljepotica i genijalaca" bude Petra. 

"Iskreno ne znam zašto su me odabrali. Nadam se da nisu samo zbog toga što sam došla u badiću, to bi mi bilo glupo", rekla je Petra, pobjednica izbora ljepote. Doris je odabrana za prvu pratilju, a Adriana za miss fotogeničnosti.

Pročitajte više