Ljepotice koje su obilježile 2003.

BEZ nekih naročitih kriterija osim ljepote i pozornosti medija koju su ove djevojke privlačile, predstavljamo vam ljepotice koje su obilježile 2003. godinu.

Kristanna Loken

24-godišnja Amerikanka ostat će upamćena po zapaženoj ulozi prvog ženskog robota-ubojice u trećem nastavku kultnog "Terminatora", nakon koje je postala vrlo tražena manekenka. Kristanna se pažljivo pratila trendove protekle godine, pa će ostati zapamćena i po kratkoj ali burnoj lezbijskoj aferi s pjevačicom Pink.

Jessica Alba

Radi se o djevojci koja nije toliko privlačila pozornost medija koliko je jednostavno - predivna. 22-godišnja Jessica svoju je najzapaženiju ulogu ostvarila u Cameronovoj seriji "Dark Angel", koju ste mogli (a možete i dalje) pratiti na Novoj TV. Pogledajte jednu epizodu (možete i s ugašenim zvukom) pa nam recite da Jessica ne zaslužuje biti na ovoj listi.

Rachel Stevens

Rachel, bivša članica benda S Club 7, trenutno je jedna od najpopularnijih i najljepših pjevačica u Velikoj Britaniji, a svojim oskudnim odijevanjem nerijetko izaziva bijes svog dečka. Nas to i ne ljuti toliko, iz nekog razloga.

Christina Aguilera

Jedna riječ za ovogodišnji dojam o Christini Aguileri - Dirrrrrrty! Mogli bi i više o njoj, ali ako ste ove godine iole pratili Index.hr, vjerujemo da vam je Aguilere ionako dosta za neko vrijeme.

Liv Tyler

Slavna kćer još slavnijeg tate pjevača (ne tako dobrog koliko popularnog) benda Aerosmith, ostvarila je jednu od dvije ženske uloge u vjerojatno najvećem filmskom hitu godine, zadnjem filmu u trilogiji "Gospodar prstenova", a da kriterij ljepote nismo zaobišli, uvjerite se sami.

Kylie Minogue

O popularnosti Kylie Minogue ne treba trošiti previše riječi, znajte samo da se Kylie nakon ultramegaturbohita "Cant Get you Out Of My Head" uspjela zadržati na samom vrhu showbiza, doduše najviše zahvaljujući svojoj, uh, nelošoj pozadini.

Britney Spears

Nekadašnja neprikosnovena kraljica teen-popa u 2003. doživjela je nekoliko velikih padova popularnosti i promjena imidža, da bi se napokon opametila i ugledala na Christinu Aguileru, koja se prva transformirala iz atrakcije za tinejdžere u seks-bombu.

Jennifer Lopez

Pjevačica, glumica, dizajnerica i vjerojatno najpoznatija među poznatima, Jennifer Lopez zaokružila je još jednu uspješnu godinu na svim poljima osim privatnog. Naime, zbog nevjerojatnog interesa medija propalo je njezino najavljeno vjenčanje s Benom Affleckom, zbog čega J. Lo vjerojatno i nije baš najsretnija.

Nekad "samo" jedna od članica R&B tria Destinys Child danas je najuspješnija pjevačica na svijetu. 2003. godine očarala je medije i milijunski auditorij svojim solo prodorom u showbusiness, glasom, izgledom i više-manje svime što je napravila ove godine.

Pročitajte više