Domaće ljepotice koje su ponijele titulu Miss Universe - sjećate li se baš svih?

Foto: Direkcija Miss Universe Hrvatske

IZBOR Miss Universe Hrvatske slavi svoju dvadesetu obljetnicu. Sredinom travnja ove godine izabrat će se i 20. po redu ljepoticu koja će krajem godine predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2016.

Niti godine krize nisu utjecale na glamuroznost vodećeg hrvatskog izbora ljepote, dapače natjecanje je svake godine obilježeno najnovijim trendovima u scenografiji i produkciji. Vrhunske pozornice, moderni scenarij i katalog izbora, savršene fotografije brojnih lijepih djevojaka koje se natječu dokazuju da je izbor Miss Universe Hrvatske vodeći i najbolji izbor ljepote u državi. Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe za Hrvatsku i Sloveniju te njegova supruga Marija, predsjednica Miss Universe Hrvatske, godinama ovaj izbor ljepote drže na nivou - već je počeo i casting za novu ljepoticu

Kako je bilo na castingu za Miss Universe Hrvatske 2016. pogledajte u video prilogu #confidentlybeautiful #missuniverse #missuniversecroatia #casting #missuniversecroatia2016 #inmagazin

Posted by MISS UNIVERSE Croatia on Wednesday, January 27, 2016


Direkcija Miss Universe Hrvatske pripremajući svaku svoju misicu za svjetski izbor ništa ne prepušta slučaju. Direkcija radi na imidžu svake misice, obljavljuje brojne aktivnosti na svim društvenim mrežama Miss Universe Croatia, lobira i predstavlja ljepoticu te radi na njezinoj promociji. Auditorij koji prati izbor broji milijardu gledatelja u izravnom televizijskom prijenosu ili livestreamingu. Fanovi diljem svijeta koji prate izbor poput Missosology, Angelopedia, Global Beauties, The Perfect Miss, Sash factor, The pageant page i brojni drugi upoznati su sa svakom hrvatskom Miss Universe. Sve te platforme dnevno bilježe preko dva milijuna aktivnih sudionika samo na Facebooku te predstavljaju svijetu našu predstavnicu na izboru za Miss Universe objavljujući njezine fotografije, biografiju te od kuda dolaze što je sjajna promocija i za Hrvatsku kao turističku destinaciju.

Ovogodišnja proslava 20. obljetnice samo je šlag na torti s dvadeset svjećica koju će puhnuti skupa sa novom okrunjenom ljepoticom već sredinom travnja. I brojen domaće ljepotice ponosno su nosile titulu. Osim ljepote, one ulažu i u svoje obrazovanje. Sve misice su završile fakultete ili svoj studij privode kraju, govore strane jezike, uspješne su u vlastitom businessu, poznate su u javnosti te imaju uspješne karijere.

Sjećate li se baš svih? Provjerite u galeriji.

Kristina Čerina (1997)

Ivana Gržetić (1998)

Marijana Kužina (1999)

Renata Lovrinčević (2000)

Maja Cecić-Vidoš (2001)

Ivana Paris (2002)

Ivana Delač (2003)

Marijana Rupčić (2004)

Jelena Glišić (2005)

Biljana Mančić (2006)

Jelena Maroš (2007)

Snježana Lončarević (2008)

Sarah Ćosić (2009)

Lana Obad (2010)

Natalija Prica (2011)

Elizabeta Burg (2012)

Melita Fabečić (2013)

Ivana Mišura (2014)

Barbara Ljiljak (2015)


 

Pročitajte više