Ljubav je u zraku: Ovako su čitatelji Indexa voljenima pokazali koliko im znače

Foto: Čitatelji Indexa

NAKON što smo vas pozvali da nam za Dan zaljubljenih pošaljete neke lijepe ljubavne poruke, rečenice koje će značiti puno samo vama dvoma, neke zanimljive anegdote, zajedničke fotografije koje vas prisjećaju na trenutke koje ste proveli zajedno stigla nam je gomila dirljivih poruka. Prisjetili ste se prvih susreta, podijelili s nama vaše ljubavne priče i voljenim osobama izrekli koliko vam znače.

Kao što već sigurno znate, nije bitno pokloniti neku skupocjenu sitnicu, bitna je namjera i ljubav. A vi ste je pokazali.

U nastavku možete vidjeti prekrasne načine na koje ste voljenim osobama pokazali koliko vam znače. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem e-maila.

Ljubomir Đura:

"Davno je davno bilo to, u ljubav vjerovali mi smo" … To su tekstovi "naše" pjesme, a mogla bih tako započeti i naša priča. Prije 24 godine (1992.) upoznali smo se na nekoj dosadnoj kućnoj fešti i od tada smo nerazdvojni. Meni je tada bilo 20, njoj 18 godina, a danas, danas smo već debelo zakoračili u četrdesete. Osvojila me svojim prekrasnim osmijehom, smislom za humor i svojim divnim očima. Iza nas je 15 godina braka koje slavimo u studenome ove godine, a ispred nas jedna predivna, posebna, dvanasetogodišnja djevojčica, naša kćer. Nema ništa ekstremno zanimljivog u našim životima, živimo mirnim obiteljskim životom, volimo se, pazimo i mazimo i težimo tome da tako bude zauvijek jer to i je bit života, zar ne?

Njezino ime je Arabela i nije farsa ako kažem da je volim najviše na svijetu!

Velimir Zanze:

Ljubav je uzrok našeg postojanja. To je ono o čemu sanjamo od prvog trena naše svjesti. To je ono čemu se nadamo na početku i što očekujemo na kraju. Ljubav je nada, ljubav je spas, izvor sreće i izvor života. Moja ljubav je jedna Jelena i zato "Svaki put kad osjetim njezin dodir shvatim da krila mogu biti i nečije ruke".

Branka Šainović:

Upoznali smo se u jednoj trgovini gdje je on radio a ja sam preko student servisa punila police.. Bila je to ljubav na prvi pogled, makar je od mene bio stariji 8 godina. Prišao mi je, započeli smo kontakt, i tako kavica za kavicom završili smo zajedno. Sada smo skupa već 11 godina, u sretnom braku sa dvoje djece. Tko bi ikad rekao da će mi jedno punjenje polica koje sam toliko mrzila donijeti sreću.. I onda neka netko kaže da ne postoji ljubav na prvi pogled.. hmm, ne bih se sa tim složila, jer sam izgubila od ljubavi glavu a volim još kao i prvog dana!!

Mladen <3 <3 Volim te jer volim NAŠ svijet. Uvučem se u TVOJ zagrljaj, prepustim TVOM dodiru,otjeram ružne misli i upijem svaku TVOJU riječ. Sati i sati su malo u tom raju gdje si ti MOJ, gdje sam ja TVOJA, a gdje je sve zajedno NAŠE <3

Tihomir Kišiček svoju je priču nazvao Rambo na biciklu :)

Nije to bilo upoznavanje iz bajke, nije ni prlibližno tome. E pa vratimo se 10 godina unatrag. Bio je to jedan kišovit dan. Ona je trčala u školu kao i svakog dana, no izgleda da se nije samo njoj kao i meni žurilo. Iza nje sam se stvorio na biciklu i pokušao je zaobići. Pri zaobilasku sam zahvatio bankinu, izgubio ravnotežu te zajedno sa biciklom pao na nju. Odjednom smo se oboje našli u lokvi vode, a bicikl na nama! Bila je bijesna kao ris. Da stvar bude gora, pri padu je slomila prst. Ali ja sam bio kavalir i otpratio sam je natrag do kuće. Kasnije sam se pozivima za kavu pokušao iskupit za načinjenu štetu. Iako na prvu ruku nije bila ni osoba na koju bi naslonio bicikl, iz prijateljstva se rodila ljubav. Ona je sada polovica mene. Ona je moja zaštitnica, supruga , a prije svega i najbolja prijateljica. Mnogi nam kažu kako je 10 godina proletjelo ali eto mi to nismo ni osjetili jer se volimo kao i prvog dana. U svim teškim i sretnim situacijama smo zajedno. Zajedno se smijemo,zajedno plačemo. Nije nesto romantična ali se trudi iskazati mi ljubav na razne načine.Tako sam ja nju i zaprosio preko pisma a ono glasi:

DRAGA,PISEM TI OVO PISMO I NEMOJ MISLITI DA SAM LUD, SA TOBOM BI POBJEGAO BILO KUD. ZNAŠ DA NEKAD ZNAM BITI JAKO SRAMEŽLJIV,ALI SADA ĆU PREMA TEBI BITI JAKO DAREŽLJIV.SPREMAM NAM JEDNO PUTOVANJE SAMO ZA NAS DVOJE,PRAVIT ĆEMO SE PAR DANA DA DRUGI NE POSTOJE. IZVODIM TE U PARIZ, ŠTO JE ODUVIJEK TVOJA ŽELJA BILA, TI MI SAMO OSTANI TAKO DRAGA I MILA. DA TE VOLIM NEĆU TO KRITI, SA NIKIM DRUGIM KAO SA TOBOM SRETAN NEĆU BITI. HVALA TI ŠTA SI SVE ZA MENE DO SADA UČINILA, ŠTA SI SE PONEKAD O MENI KAO O MALOM DJETETU BRINULA. NE MOGU TI OPISATI KOLIKO MI ZNAČIŠ, KOLIKO SVOJOM DOBROTOM ZRAČIŠ. NEĆU VIŠE OTEŽATI A NITI TE ZEZATI. MISLIM DA JE MNOGO GODINA PROŠLO I DA JE VRIJEME DA UPLOVIMO U BRAČNU LUKU, DA SEBI SAMIMA I DRUGIMA SKRATIMO MUKU. DRAGA, ŽELIŠ LI ME ZA MUŽA? P.S.ODGOVORIT ĆEŠ MI U PARIZU, NEĆEMO IMATI REPRIZU, SAMO BUDI MOJA ŽENA ZA MOJ ŽIVOT CIJELI I SVAKU RADOST I TUGU SA MNOM PODIJELI..

Evo, šta da vam kažem. I sada plačem kada ovo čitam. Ne moram ni reći da mi je naravno rekla DA, kako sam joj u Parizu stavio prsten, kako smo uživali. Našu ljubav okrunili smo prošle godine točnije 28. 6. a do tada na nama je da se volimo svaki dan sve više jer nam tako na srcu piše. Neke cure su pronašle princa na bijelom konju, a ona je našla ramba na biciklu. I to ramba koji ju je prošle godine odveo pred oltar, a neki su rekli ako treba i na biciklu! ;) ;)
Najbolje od svega što ćemo za 2 mjeseca postati roditelji nase princeze <3

Ivana Seničanin

Život mi je bio totalno isprazan i siv dok ti nisi ušao u njega.

Nisam ni shvaćala što mi to točno nedostaje, samo sam znala da želim imati nekoga s kim ću sve...rušiti brda i doline, plakati i smijati se, nekoga za koga ću učiniti sve, tko će mi uvijek biti važniji od mene same, nekoga za koga ću živiti... i želja mi se ostvarila :DDD

Tek sad vidim što mi je to cijelo vrijeme falilo...moja srodna duša!

Sanja je napisala:

Ona je moja sreća i moj razlog za život. Ona je ljubav mog života i velika radost. Život bez nje ne bi bio život. Volim te andele, moj najdraži ljubavi moja jedina.

Martina Džinić:

Ovaj video "Filmska ljubav" napravila sam dečku za 2 godišnjicu veze, a ove godine će nam biti 7, znači davno je to bilo. Ali još uvijek ti osmijesi i ljubav su postojani a kao dokaz toga prilažem i fotografiju novijeg datuma. Mislim da su daljnje riječi suvišne.

Ivana Jerbić:

Volim tebe moje nebo plavo, život bez tebe ne bi bio isti,imamo prekrasnu dječicu. Hvala ti što postojiš, što si tu u svakom trenutku. Volim te maleni.

Matija Šlat odlučio je u ljubavnu pjesmu ubaciti i nagradu koju smo obećali:

Bliži se taj dan,
za sve zaljubljene veliki blagdan.
Valentinovo se zove
i za sve muškarce budi velike izazove.
Što odabrati i kupiti boljoj polovici,a da ne zavrsi u bukvici.
Nikel kozmetika je prva liga,
kad ženi ovo dam,bit ću barem mjesec dana bez briga
To je idealan za Valentinovo dar,
koji će me uzdignuti na pijedestal.
Čim sam saznao za ovaj nagradni natječaj,
idem odmah pisati razlog,
jer ako ovo kupim iz budžeta, proglašavam osobni stečaj.
Zato ove godine Index.hr spašava
i mužem godine me moja žena Maja time proglašava.

Nataša Mrkonjić čestitala je Valentinovo svom dečku Alenu.

A zašto je on poseban?On je kovrčavo dobrodušno stvorenje, čini mi svaki dan posebnim, on je razlog svakog mog osmijeha, strpljivo me čeka kad njuškam po trgovinama, iznenađenja su mu nenadmašna, pokloni originalni i prave su uspomene, ma on je sve NAJ za mene.

Radišan kao pčela
Spretan i u pripremanju najukusnijih jela,
Poželi mi dobro jutro i ugodnu laku noć
kada spavat' polako moram poć',
Zaljubim se u njega na dan tisuću puta
Voli me i prašta i onda kad sam ljuta!

On je moj superjunak - ima moć da se uz njega osjećam najsigurnije i najvoljenije :)

Ovo je stihovana priča o našem prvom romantičnom poznanstvu ;)
Psssst... Iskra je sad buktinja i još traje.

Ana Tica:

Frane, i dalje si moj Sjever i moj Jug.
Hvala ti dragi moj mužu, hvala ti na svemu.

I dalje me vodi u životu ....da nam bude svaki dan Valentinovo.

Tvoja Ane (koke)

Ernest Kuna

Znaj, neću te voljeti vječno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje vječno. Voljet ću te samo jedan mali dio vječnosti koliko traje moj život.

Antonela Bešenić:

Madonna Ojurović Čačić

Ljubav je kao sunce,ljubav je kao toplina. Ljubav je kao zrak. Kao voda. Bez nje se ne može. Ovo je slika koja predstavlja moju ljubav. Ovo je slika nas. Ovo je slika puna ljubavi,boje,srece i punog srca. Index, ovo smo mi! Moja bolja polovica i ja!

Tina Ivanišević:

Dino Jurić:

Paulina Babić:

Marijan Kemenović

Ništa me ne bi više usrećilo od ove nagrade jer znam da bi time stavio osmijeh na lice svojoj djevojci! Iako nismo dugo skupa, ovog Valentinova želim joj reći ovo:

sretan sam, jako sam sretan... Ti si me učinila takvim, više se ne svađam s mamom, nemam razmirice s bratom, svaki problem na poslu ili u mom životu postaje lagan i riješiv zahvaljujući TEBI. Najbolja si djevojka koju sam ikada imao i koju ću ikad imati, od tebe nema bolje. Katkad se zapitam zašto su tvoji suncokreti uputili pogled prema meni? Trebalo im je sunca, baš onakvog kakvo leži na mojim prsima, vjeruj mi, ono će zauvijek biti tu za tebe. Bit će ti svijetlo kad god te tama okruži. Samo ih okreni u mom smjeru!

zato nemoj trošiti vrijeme na gluposti, ljubomoru i svoju lijepu i pametnu glavicu umarati nepostojećim problemima, jer ja sam ovdje samo radi tebe. Želim te zauvijek, ako ne zbog tebe onda ću biti jako sebičan i čuvat ću te samo zbog sebe. Uz tebe sam sretan i zaljubljen a kad sam takav onda mogu sve. Sreća nemjerljiva zemaljskim mjernim sustavima jer naša ljubav ovdje ne pripada i na ovom svijetu ni ne može biti izgubljena - naša ljubav je ekvivalentna jedino sama sebi i jednoga dana postat će jedinica ljubavi, smještena daleko daleko u svemiru, daleko od ovog zločestog svijeta, negdje gdje je nitko neće moći dirnuti niti je pokvariti. Jedino takvu ljubav zalužuješ najljepša moja i želim te učiniti posebnom i jedinom u mom svijetu, jedinom koju volim.

Srečko Lukavečki

Ako pitaš da li ću te ikada povrijediti, odgovor je NIKAD. Ako pitaš hoću li te voljeti, odgovor je ZAUVIJEK.

Mislio sam na vas danas, ali to nije ništa novo. Mislio sam na vas i prekjučer, i još danima prije toga. Mislit ću sigurno i sutra na vas, jer ste mi samo vi u mislima!

Zamolio sam anđela da pripazi na vas i on vas je potražio, ali se vratio prije nego sam očekivao. Rekao mi je: jedan anđeo ne treba drugog da ga čuva!

Da bih živjeli, treba mi srce. Da bih imao srce, treba mi sreća. A da bih imao sreću, trebate mi samo vi!

Kad bih vam ime napisao na oblaku, vjetar bi ga odnio. Kad bih ga napisao na moru, val bi ga prekrio. Ali vaša su imena urezana u moje srce i više ga ništa ne može izbrisati!

Poljubac u ruku znači: poštujem te. Poljubac u lice znači: budi mi prijatelj. Poljubac u usta znači: volim te. Poljubac u vrat znači: želim te. A ja tebe ŽELIM LJUBITI POSVUDA!!! Hvala ti na svemu i na našem predivnom andjelu.

Ana Marija Sikirić

U nastavku mail-a Vam se nalazi nekoliko rečenica koje oslikavaju moje osjećaje prema mom Goranu :)

Ujutro kad nas po nekoliko puta budi tvoja budilica...TI SI MOJE SVE...
Prijepodne kada od obaveza ne znam kako se zovem...TI SI MOJE SVE...
Poslijepodne kada me hvata umor od posla...TI SI MOJE SVE
Predvečer kada jedva čekam da dođeš doma...TI SI MOJE SVE
Navečer kada legneš pored mene i zagrljajem pokažeš koliko sam ti falila... TI SI MOJE SVE

Jednostavno...TI MOJE SVE...Hvala ti

Marija Rakuljić:

DA SAM

Da sam vjetar,

mogao bih ti mrsiti kosu.

Da sam vjetar...

Da sam kiša,

mogao bih ti oplakivati lice.

Da sam kiša...

Čovjek sam.

Mogu te samo voljeti!

Samo?

Suzana Pižeta:

Hodam s dečkom godinu dana. Još si nismo izreki one dvije slatke riječi. On je matematičar i ovo Valentinovo mislim mu dati ovu poruku tj. zadatak:

Jedava čekam da ga riješi i da vidim njegovu reakciju!

Marija Štrkalj:

Moja priča je dokaz da sreću čine male stvari,da su najljepši pokloni ustvari oni najorginalniji a ne najskuplji,i da jedna netipično romantična izjava može zavjek osvojiti srce <3

Naime najorginalniji poklon ikad darovao mi je moj suprug Dario kada mi je prije dvije godine za Valentinovo poklonio bočicu vode, dobro istina da je to bila moja omiljena voda ali zamislite šok kada dobijele pola litre kao valentinovski dar...no iznenađenje je tek slijedilo,naime bila je to bočica baš za mene,samo za mene s njegovom porukom na poleđini bočice a zamislite tek romantike u poruci "ni chuck norris ne može slomiti moju ljubav prema tebi " i u potpisu Dario.

Nije najromantičnija izjava koju ste čuli ali me je neopisivo razveselila i nasmijala,i nasmije me svaki put kad se sjetim,a bočicu naravno čuvam.

Pročitajte više