Ljubavnica Johna Terrya imala još jednog ljubavnika nogometaša?

LJUBAVNICA Johna Terryja, Vanessa Perroncel, navodno je imala aferu s još jednim nogometašem Premiershipa, javlja Mirror.

Bivša djevojka engleskog reprezentativca Wayne Bridgea očito je slaba na engleske nogometaše, jer je 33-godišnja manekenka, tijekom afere s Johnom Terryjem bila s još jednim nogometašem čije se ime još uvijek ne zna. Vanessa navodno razmatra ponudu tešku 250.000 funti koliko joj je ponuđeno da proda cijelu priču. "Ukoliko se na to odluči, izaći će u javnost sa svime i reći točno što se dogodilo", rekao je glasnogovornik mlade manekenke. S druge strane, Terry je spreman Vanessi platiti dvostruki iznos kako bi je spriječio da izađe u javnost s detaljima.

U međuvremenu je osramoćeni Terry već danima na telefonu i neprestano naziva svoju suprugu Toni kako bi spasio brak. Kad je objavljena vijest o njegovoj nevjeri, nogometaš je odmah avionom odletio u Dubai gdje je njegova žena bila na praznicima. Nakon povratka u Englesku, nogometaš neprestano zove svoju suprugu i preklinje je da ga ne ostavi. "Toni će si uzeti vremena koliko joj treba da razmisli o svemu. To je vrlo teško razdoblje za nju i ona sada prvenstveno misli na svoju djecu. Ona se i dalje javlja na njegove poziva. Smatra da je važno za njih da komuniciraju zbog dobrobiti djece", rekao je izvor.

Pročitajte više