Ljubomora za 50 funti na sat

DOSJETLJIVA seksi Engleskinja Rachel  Bailey otvorila je agenciju Superflirt koja omogućava muškarcima da svoje djevojke ili žene učine ljubomornima.

U svom reklamnom oglasu ljepotica nudi muškarcima čija je veza u krizi da u pomoć pozovu "boginju s zelenim očima" koja će vratiti plamen u njihove odnose i to za samo 50 funti na sat.

Rachel je objasnila novinarima da je ideja jednostavna a djeluje kao san. Ona se u atraktivnoj minici pojavljuje u restoranu gdje njen klijent večera s partnericom i sa svog stola dobacuje mu značajne poglede koji ne mogu promaknuti njegovoj ženi ili djevojci, a zatim mu "diskretno" preko konobara pošalje svoj telefonski broj.

Pri njihovom dolasku zna se poslužiti i jednostavnim trikom pa pred muškarca ispusti kutiju cigareta, podigne ju i "slučajno" se ubaci između klijenta i njegove partnerice.

Kako ne bi došlo do neugodnih scena svoje očito zavođenje izvodi samo na početku večeri kada "žrtva" još nije popila ni malo alkohola i mogla bi napasti suparnice.

Rachel je došla na ovu ideju kada su se druge djevojke nabacivale njenom dečku i ona je tek tada poćela osjećati sve veću posesivnost i zadržati muškarca koji se toliko sviđe i drugim ženama.

Posao njene agencije cvate pa uskoro namjerava još nekoliko atraktivnih djevojaka uključiti u izrežirano zavođenje muškaraca.

Pročitajte više