Ljude oduševila objava Nine Badrić netom prije Kovačićevog prvog gola: "Sretna si mu"

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

NINA BADRIĆ oduševila je objavom na Instagramu samo nekoliko trenutaka prije nego što je Mateo Kovačić zabio gol na Poljudu.

"Ja sam vjerojatno jedna od najvećih fanova hrvatske nogometne repke! (Ok... Vanna mi je ozbiljna konkurencija) Ne samo zato jer su nam nebrojeno puta stavili ponos u srce osmijeh na lica i donijeli radost koja se pamti zauvijek već i zato što su ljudine. Ljudine koje su spremne pomoći uvijek i svakome. Duboki naklon za ove sjajne sportaše i ljude", napisala je Nina uz fotografiju s Mateom Kovačićem.

Nedugo nakon toga Mateo je zabio prvi gol na Poljudu protiv Portugalaca.

"Dao Kova gol, ti si mu sretna", "Baš ste pogodili s kojim igračem se treba slikati", pisali su joj ubrzo pratitelji u komentarima.

Fotografija Nine i Matea nastala je tijekom humanitarno-donatorske večere zaklade Vatreno srce 2018. godine na kojoj je Nina pjevala. Ona je i tad dala naslutiti da joj je Mateo Kovačić omiljeni reprezentativac pa je objavila i selfie s njim.

Osim s Kovačićem, Nina je objavila i fotografiju sa Zlatkom Dalićem.

Splićani čekali Ronalda ispred hotela

Utakmica Vatrenih s Portugalcima glavna je tema u Splitu, a koliki je interes Splićana i Splićanki za nogometašima, točnije za glavnom zvijezdom Cristianom Ronaldom, pokazale su današnje scene na Žnjanu.

Ispred hotela u kojem odsjedaju Portugalci nastao je red građana i građanki koji su se nadali da će vidjeti slavnog Ronalda. Kako je to izgledalo, možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više