Ljude razljutila šala South Parka na račun Meghan Markle: "Pretjerali su"

Foto: Twitter

SOUTH PARK je u posljednjoj epizodi dosta žestoko izrugivao princa Harryja i Meghan Markle, ali neki su fanovi tek naknadno primijetili šalu na račun Markle i poprilično su ogorčeni.

Naime, jedan provokativan trenutak u epizodi je veoma suptilno plasiran. U jednoj sceni pojavljuje se zid prekriven gomilom magazinskih naslovnica, a među njima je i naslovnica za GQ. Na naslovnici magazina u stvarnosti stajao je naslov na latinskom "Meghan's annus mirabilis", što znači "Meghanina prekrasna godina". South Park je na svoju naslovnicu u crtiću stavio naslov Princess Anus.

Mnogima se nije svidjela šala

Nekima ova šala South Parka nije bila nimalo duhovita. "South Park je stvarno pretjerao. Ovo zlostavljanje Meghan i Harryja je otišlo predaleko", stoji u jednom komentaru na Twitteru, a drugi je korisnik dodao: "Ovo je baš ružna šala." Treći piše: "Iskreno, baš mi je žao Harryja i Meghan zbog ovog što su napravili."

Međutim, mnogima se svidjela epizoda skupa sa svim šalama. "Bilo bi jako glupo da ih nisu ovako žestoko ismijali, pa to je South Park, isto tako su ismijavali Williama i Kate", napisao je jedan tviteraš. 

"South Park je neustrašiv i napast će bilo koga. Razvalili su ovom epizodom", piše drugi, a treći dodaje: "Meni je briljantno to što su napravili s Meghan i Harryjem."

Pročitajte više