Pitanje koje je Jimmy Kimmel postavio najmlađoj nobelovki na svijetu razljutilo mnoge

Screenshot: Twitter

Što upitati najmlađu dobitnicu Nobelove nagrade na svijetu? Jimmy Kimmel svojim je odabirom pitanja za nju razljutio mnoge. Voditelj je na dodjeli Oscara prišao Malali Yousafzai i upitao je što kao nobelovka misli o "pljuvanju Harryja Stylesa na Chrisa Pinea".

Riječ je o glasinama koje su kružile prošle godine, prema kojima je Styles pljunuo na Pinea tijekom promocije njihovog filma Don't Worry Darling na Venecijanskom filmskom festivalu. Na Kimmelovo pitanje ljudi su se počeli smijati, a Yousafzai mu je odgovorila: "Ja samo pričam o miru."

Mnogi su korisnici društvenih mreža njegovo pitanje opisali "besmislenim" i "glupim". "Malala je godinama ikona aktivizma i doslovno nobelovka i on je pita o pljuvanju?", "Malala, heroina, pojavi se na dodjeli Oscara i dočeka je ovaj tip", Nepoštovanje prema Malali Yousafzai je odvratno", "Vidi se da joj je bilo neugodno", samo su neki od komentara korisnika na Twitteru.

Našalio se i na račun Willa Smitha

Jimmy Kimmel našalio se i na račun Willa Smitha, tako što je spominjao njegov prošlogodišnji zloglasni šamar. "Ako se bilo tko od vas naljuti na šalu i odluči se zaigrati, neće biti lako", obećao je voditelj Jimmy Kimmel referirajući se na klasičnu rečenicu iz jedne od Smithovih pjesama.

Kimmel se našalio da će hipotetski počinitelj morati proći pokraj gomile superheroja, uključujući Mandalorijanca (Pedro Pascal), Spider-Mana (Andrew Garfield) i "Fabel...čovjeka" (Steven Spielberg). "Večeras neće biti gluposti. Nemamo vremena za nestašluke."

Popis svih dobitnika Oscara 2023. možete pogledati ovdje.

Pročitajte više