Ljudi zgroženi komentarom reportera o slučaju Gabby Petito: A da je njegova kći...

Foto: TikTok

REPORTER i komentator Fox Newsa našao se na udaru kritika nakon što je izrekao svoje viđenje situacije u vezi s nestankom mlade influencerice Gabby Petito.

Raymond Arroyo pojavio se u vijestima tijekom emisije uživo u kojoj su voditelji razgovarali o Petito, koja je 11. rujna prijavljena kao nestala osoba nakon što je otputovala sa svojim zaručnikom Brianom Laundriejem. Laundrie se vratio kući na Floridu 1. rujna bez Gabby, koja je zadnji put viđena 24. kolovoza. U nedjelju je tijelo otkriveno u Nacionalnoj šumi Bridger-Teton, Wyoming, a mnogi strahuju da bi moglo pripadati Gabby.

@more_smores

How insensitive????? ##gabbypetitocase ##fyp

♬ original sound - Morgan S’more

Gabbyni pratitelji izrazili su zabrinutost zbog nestanka 22-godišnjakinje, a slučaj je privukao svjetsku pozornost dok se istraga nastavlja, no Arroyo je rekao za Fox News kako on misli da je priča o Gabby "veliko odvraćanje" od drugih pitanja.

"Uz sve što se događa u svijetu, ono što se događa na našoj južnoj granici i u inozemstvu i ovdje kod kuće, mislim da je cijela ova priča veliko odvraćanje. Oprostite mi", rekao je Arroyo na snimci koja kruži društvenim mrežama. 

Slučaj Gabbynog nestanka opisao je kao "film" i "mini-seriju za Amerikance", dodavši: "Mislim da je to u osnovi lokalna priča, to je nestala osoba. Bog blagoslovio nju i njezinu obitelj, nadam se da će doći do sretnog završetka, ali brinem se da trošimo previše vremena na ovaj slučaj", rekao je, a mnogi su ga proglasili bezosjećajnim. 

"Ne bi tako rekao da je nestala njegova kći", "Arroyo, žao mi je što te ometa nestanak mlade žene koja se možda neće vratiti živa. Nadam se da te strah i neizvjesnost koje vladaju među ljudima ne uznemiruju previše. Govori se stalno o svim drugim vijestima. Važna je i Gabby Petito", samo su neki od komentara. 

Neki su pak istaknuli kako postoje tisuće drugih slučajeva nestalih osoba, što ukazuje na to da je Arroyo možda u pravu što se ne želi usredotočiti samo na Gabby, iako drugi tvrde da se čini kako se protivi pokrivanju slučajeva nestalih osoba općenito.

Jedna je osoba napisala: "Nikada nije rekao ništa o drugim nestalim osobama. Ne želi pokrivati ​​priče o nestalim ljudima. Zato je bezosjećajan."

Pročitajte više