Ljudmila je Putina nazvala energetskim vampirom, a objava razvoda je bila bizarna

Foto: EPA/Profimedia

VLADIMIR Putin bio je prvi čovjek na čelu Rusije koji se razveo tijekom mandata. 2013. godine su on i Ljudmila, sada bivša supruga, pogledali balet Esmeralda u Kremlju, a zatim došli pred novinare i rekli im da je njihovom braku došao kraj. Objava razvoda pred kamerama mnogima je bila bizarna, a pogotovo Ljudmiline rečenice i govor tijela. Otkad je video objavljen, nagađa se da je Ljudmila o razvodu morala reći ono što je rekla te da tu nema govora o velikom prijateljstvu bivših supružnika.

"Razvodimo se jer se jedva viđamo. Naša djeca su odrasla i vode svoje živote. Svi vode svoje živote. Zahvalna sam Vladimiru Vladimiroviču na podršci, uvijek ćemo biti prijatelji", rekla je tada Ljudmila. Putin je rekao da su zajedno odgojili divnu djecu koja su se obrazovala u Rusiji, a kratki razgovor s novinarima zaključili su rečenicom: "Da, ovo je razvod. Civiliziran razvod."

U vrijeme kada je razvod objavljen, naveliko se počelo šuškati o Putinovoj vezi s Alinom Kabajevom koju on do dan danas nije potvrdio. Nagađa se da je Kabajeva u međuvremenu postala njegova supruga i da imaju djecu.

Ljudmila, pak, ne govori o Putinu i braku, ali dala je neke znakovite izjave koje pokazuju da u njihovom braku nikada nisu cvjetale ruže. 

"Ne pije i ne tuče me, ali on je vampir koji je iz mene isisao život", rekla je navodno Ljudmila svojoj prijateljici Irene Pietsch. Putin je navodno prema bivšoj supruzi bio toliko hladan da joj je, nakon što je jednom pretrpjela prometnu nesreću, samo poslao cvijeće u bolnicu. Postoji mnoštvo navoda o tome da je Putin prema bivšoj supruzi bio sve gori što je postajao moćniji. 

Iz Rusije su curile informacije da je Putin svoju suprugu s Alinom Kabajevom počeo varati pet godina prije razvoda te da mu je bivša gimnastičarka rodila sina. Svi ti navodi su demantirani nekoliko puta, a Putin već godinama progoni medije i novinare koji se pokušavaju dočepati informacija o njegovom privatnom životu te broju i identitetima njegove djece.

 

Pročitajte više