Loše prognoze za Franku Batelić: Pogledajte kako stoji na kladionicama

Screenshot: Youtube

DO EUROSONOGA je ostalo nešto manje od dva mjeseca, a naša predstavnica Franka Batelić s pjesmom Crazy zasad ne stoji dobro, sudeći po stanju na eurovizijskim kladionicama.

Prema trenutačnom stanju na kladionicama, pjesma Crazy autora Branimira Mihaljevića zauzela je 30. mjesto i tako se našla na donjem dijelu Eurosong ljestvice na kojoj se nalaze 43 pjesme.

Gledajući kakve smo rezultate postizali zadnjih godina, čini se kako je ''mama Dore'' Ksenija Urličić bila u pravu kad je rekla kako je ''hrvatska publika s istančanim osjećajem za hit bila puno bolji put za europlasman''.

Iako nam trenutno šanse za dobar plasman nisu velike, puno toga ovisi o nastupu uživo na samoj eurovizijskoj pozornici, pa nam ne preostaje ništa drugo nego čekati i vidjeti što će nam Franka i njezin tim prirediti.

Što se tiče ovogodišnjih favorita, najviše pažnje privukla je predstavnica Izraela Netta Barzilai koja s pjesmom Toy trenutno drži prvo mjesto na eurovizijskim kladionicama.

Naime, u pjesmi koja je dosad pregledana više od tri milijuna puta, Netta pjeva, beatboxa i kokodače.

Uz Izrael, dobar plasman predviđa se i Estoniji, Češkoj, Bugarskoj, Australiji, Belgiji… A može li Netta s ovom pjesmom do pobjede i hoće li se Frankine šanse poboljšati, vidjet ćemo 8. i 13. svibnja.

Pročitajte više