Lucija Lugomer pokazala kako ju je muž zeznuo za rođendan: Skoro sam imala srčani

Foto: Instagram

LUCIJA LUGOMER proslavila je 27. rođendan, a suprug joj je povodom toga pripremio iznenađenje. 

Kako joj je podvalio, Lucija je pokazala u videu koji je objavila na Instagramu. 

Naime, njen muž Danijel joj je pripremio party iznenađenja, a Luciju je sačekuša u stanu doista iznenadila, ali i malo uplašila. 

"Zeznuo me i zeznuo me dobro. Bez obzira na koronu i bez obzira sto sam skoro imala srčani ročkas je bio MRAK! Hvala svima koji ste došli iuljepšalii mi moj dan, a mužu svaka čast jer mu svaki, ali bas svaki puta uspije! Držali smo se svih pravila i bilo odgovorni, bez brige", napisala je uz snimku. 

Objavila je i fotografiju na kojoj pozira s buketima cvijeća, a uz koju je sama sebi čestitala rođendan i podijelila s fanovima koliko je sretna. 

"Imam za reći svega par stvari: 1. U životu ti ljudi želele oduzeti sve ali mladost ti ne mogu nikada, a ja tek sada razumijem koliko sam mlada i koliko još života ispred mene stižem sveeeeeee!!! 2. Nikada životu nisam bila ovako zadovoljna i ispunjena. Imam sve ništa mi više ne treba ako mene pitate! 3. Hvala vam svima unaprijed na prekrasnm i željama čestitkama (baš kao i svake godine) a usput se moram zahvaliti na podršci i razumijevanju koje mi pružate svih ovih godina! 4. Bez obzira na ova teškak vremena, zahvaljujući najboljem suprugu i šogoru mama je uspjela oprati kosu i našminkati se i srediti se bez obzira na svega 2 sata sna. 5. Nadam se da ste svi dobro i znajte da nazdravljam za sve nas zajedno", napisala je uz fotku. 

Pročitajte više