"Luda kuća" ponovno kreće: "Ma nije on divan, on je otoman"

NASTAVLJA se snimanje najdugovječnije serije na hrvatskom televizijskom prostoru - "Lude kuće", redatelja Danila Šerbedžije. U petoj sezoni i dalje možemo pratiti zgode i nezgode obitelji Majer i njihovih prijatelja. Ova humoristična serija naziva se serijom za sve uzraste, rađena je za publiku od 7 do 77 godina te upravo u tome leži formula njenog uspjeha.

Jedan od glumaca, Goran Grgić ističe kako je snimanje ove serije iznimno zabavno te smatra kako je jedan od glavnih razloga za to uigrana i vesela ekipa koja radi na seriji. Kako kaže, atmosfera je uvijek dobra i vesela, a za dobru atmosferu zaslužni su svi.

Meničanin - glavni "showmen"

Ipak, Grgić kao glavnog "showmena" ističe svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Pjera Meničanina. Meničanin se, kaže, ističe po svojim jezičnim eskapadama. "On ima nevjerojatne konstrukcije iz kojih izvuče uvijek nešto drugačije". Tako je jednom prilikom, kad su glumci hvalili svog kolegu govoreći "On je divan", Meničanin izjavio: "Ma nije on divan, on je otoman".

Inače, osim snimanja "Lude kuće", Grgić je jučer imao premijeru Hamleta, a u pripremi ima i predstavu na kojoj će se trebati malo duže raditi, a to su Bjesovi, komad koji će biti rađen prema djelu F. M. Dostojevskog.

Što se snimanja "Lude kuće" tiče, Grgić ističe kako mu u principu snimanje nije naporno, no kada se zareda jako puno scena odjednom zna biti. Serija je ovo, zaključio je Grgić na kraju, koja ide i na kvalitetu ne samo na kvantitetu, što se očituje u visokoj gledanosti.

Jedna od glumica u seriji, Nada Gaćešić Livaković, također je za Index komentirala da misli kako će gledanost serije biti još veća nego prošle godine, a uspjeh ove serije ona vidi u "obiteljskom humoru" , u kojem nema psovki i nasilja, pa je gledana i dobro prihvaćena i od djece i od starijih gledatelja.

"Božena je moja totalna suprotnost"

Ekipa je kaže, sjajna, svađe nema skoro nikad, a ako se ikad i posvađaju, glumci sve to riješe u dvije, tri riječi kaže ova simpatična glumica. Za kraj, glumica nam je otkrila kako je uloga koju tumači, njezina suprotnost - no u tome i je čar struke, što možete biti nešto što inače niste.

Snimanje ove uspješne i zabavne serije protiče u ugodnoj i smirenoj atmosferi, koja se očito uspijeva prenijeti na gledatelje, i to sada već petu sezonu za redom. "Luda kuća" dokaz je kako se malim koracima dolazi do velikog uspjeha.

Pročitajte više