Lude "white trash" božićne čestitke koje će vas sigurno nasmijati

Foto: Imgur

OVO JE OBITELJ koja već 12 godina izrađuje neke od najšašavijih i najdomišljatijih božićnih čestitki. 42-godišnji Mike Bergeron iz Kalifornije i njegova supruga Laura svake godine pažljivo izaberu temu za fotografiranje, a ideja je bila nasmijati i razveseliti svoju obitelj i prijatelje.

"Snimiti čestitku samu po sebi nije baš najugodnije... ipak se moraš uslikati i ljudima poslati svoje slike. Zato smo odlučili od svega napraviti parodiju i pritom se dobro zabaviti", rekao je Mike za BuzzFeed. "Teško je izabrati poklone za Božić i s vremenom više nismo znali što bi poklonili, zato sada svake godine pošaljemo zabavne čestitke i naši prijatelji i obitelj ih obožavaju. Laura i ja njima širimo ljubav i radost. Jako smo uzbuđeni što su naše čestitke postale tako popularne jer to znači da uveseljavaju ljude diljem svijeta", dodao je ponosno.

Tema za čestitke bira se oko dva mjeseca prije samog Božića, a fotografije moraju biti spremne do Dana zahvalnosti koji se obilježava četvrtog četvrtka u studenom. Na čestitkama se obitelj dosad transformirala u disco plesače 90-ih, američku "white trash" obitelj, likove sa poznate slike "American Gothic" te mnoge druge.

Pročitajte više