Luka Nižetić žari i pali Jadranom


LUKA NIŽETIĆ se ovih dana nalazi u studiju Mire Vidovića gdje radi na post produkciji svog live albuma koji je snimljen tijekom njegovog velikog, uspješnog zagrebačkog koncerta održanog 21. ožujka ove godine u Hypo centru. Prema dosadašnjoj fazi rada, album bi trebao biti završen do kraja rujna, a njegov izlazak radnog naziva „Live 01“ trebao bi biti krajem listopada. Na albumu će se među ostalim naći i pjesme pjesme "Robot" te obrade "Rupica na bradi" i "Moje prvo pijanstvo".

S prvijenca će se u novom aranžmanskom ruhu, naći pjesme poput "Proljeća", "Ponekad poželim", "Meni trebaš ti", s drugog su tu neizostavne "Samo mi reci da", "Pusti me u san" te vanserijska "U mislima". Album će sadržavati još poneko iznenađenje.

Osim što je okupiran nastupima, Luka je ovo ljeto izuzetno koncertno aktivan! Tako ga nakon nastupa u Obrovcu i Prelogu ovoga tjedna, 30. srpnja, očekuje nastup u Zadru.

Luka će tijekom kolovoza održati niz koncerata, a da ne biste ništa propustili, donosimo vam potpun raspored: 3. kolovoza - Krk (Dobrinj), 5. kolovoza - Trogir, 7. kolovoza - Orebić, 8. kolovoza - Čapljina, 16. kolovoza - Rakovica, 26. kolovoza Varaždin (Špancir fest)!

Aktualni singl s Lukinog albuma "Na tren i zauvijek", pjesma "Di si ti Mare" s kojom Luka nastupio ove godine u finalu 14. Hrvatskog radijskog festivala, iz tjedna u tjedan penje se radijskim top ljestvicama, a ovog tjedna je na 17. mjestu HrTop 20 liste. Podsjećamo, tekst i glazbu vrlo sugestivne pjesme middle tempa protkane naglašenom nostalgičnom notom potpisuje Saša Lošić.

Pročitajte više