Luka Rok prije izbacivanja bjesnio po kući: "Sad će tek pisati novine, za tu siću da mene jebu ovdje"

Foto: RTL

NAKON izlaska Luke Roka Medunovića iz Big Brother kuće objavljeno je da je najprije zatražio izlazak iz kuće, a onda je počeo vrijeđati produkciju zbog čega je odmah izbačen. Večeras je emitirana snimka Lukinog ispada. Sve je započelo kad su Orky i Karla instruirali Lidiju o poželjnom ponašanju, koje će joj osigurati ulazak u BB elitu.

Nakon što je Orky rekao da neće dopustiti da netko krši pravila, Luka je izgubio živce te se posvađao s njim, a onda otišao u ispovjedaonicu.

"Nemoj to raditi, nemoj se igrati s ljudima na ovaj način, jer ću sad odmah izaći iz kuće, a onda će biti svega. Ovo je pozivanje na fizičko nasilje, ako hoće fizičko nasilje to će i dobiti. Nemoj to odobravati jer će najebati svi", grmio je na Big Brothera.

Njegovo deranje čulo se i van ispovjedaonice. "Boli me kurac, nek se dere", rekao je Orky kad ga je čuo.

"Ja mogu sad mirno izaći iz kuće, ali kad se vratim, grmjet će. Dozvoljavaš to Orkyju jer ga nisi pozvao, ja nisam ovdje džabe i sad sam prvi put puko", nastavio je Luka.

Ostali stanari komentirali su da on ne zna što su zadaci, a ni Big Brother nije imao razumijevanja za njega.

"Nijedan stanar neće Big Brotheru reći kako će postupati", rekao mu je, a Luka je uzvratio da želi izaći.

"Sad ćete vidjeti koliko meni znači ovaj show. Kad se vratim, čut će se za mene još", rekao je nakon što je izašao iz ispovjedaonice.

"Sad će tek pisat novine, za tu siću da mene jebu ovdje", nastavio je.

Nakon toga nastavio je psovati produkciju pakirajući se, a nakon što se smirio Big Brother je sve stanare obavijestio da je izbačen iz kuće.

Na to je Anezi briznula u plač, a Luka je kuću napustio kroz ispovjedaonicu.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više