Ma kakva Severina – dajte nam hercegovački pornić!

DVIJE mlade djevojke iz dijaspore odluče se vratiti na rodnu hercegovačku grudu, te na vodopadima Kravice sreću dva stasita momka – to je ukratko fabula prvog hercegovačkog pornića.

Prema vijestima objavljenima na bosansko-hercegovačkim siteovima bljesak.info i poskok.tk, filmska skupina nazvana Ero-Sex Pictures priprema snimanje prvog autohtonog hercegovačkog porno-filma.

Film bi se u videotekama i slobodnoj prodaji u susjednoj nam BiH trebao naći za manje od dva mjeseca, a pokretač Ero-Sex Picturesa pojasnio je misao vodilju filma - popularizacija prirodnih ljepota Hercegovine, pa će tako scene ovog pornića biti snimanje na nekima od najljepših hercegovačkih lokacija.

Prvi dio filma snimit će se tako na vodopadima Kravice, a drugi na najvišem tamošnjem planinskom vrhu - Pločno (naslovna fotografija). Kulminacija filma odvijat će se na snijegu, pri čemu se nadamo da hladnoća neće utjecati na performanse glavnih glumaca.

Kao što je i red, glazbenu podlogu za film činit će pjesme Mate Bulića "Sve to ima zemlja ta moja Hercegovina" i "Udri Mare prašina se diže", a kako bi film do kraja zadržao izvorni hercegovački štih, u njemu će biti korišteni atraktivni automobili (pogodite koje marke).

Iako još uvijek nemamo screenshotove iz dotičnog filma, dajemo časnu pionirsku riječ da ćemo ih objaviti čim ih dobijemo.

Pročitajte više