Machine Gun Kelly razbio čašu o glavu pa krvav nastavio pjevati: "Boli me kurac"

Foto: Instagram

ZARUČNIK Meghan Fox, reper Machine Gun Kelly, zgrozio je obožavatelje svojim ponašanjem nakon koncerta u sklopu Mainstream Sellout Toura, koji je održan u Madison Square Gardenu.

Naime, na afterpartyju u Catch Steakhouseu Machine Gun Kelly se toliko uživio u svoj govor da si je u jednom trenutku razbio čašu o glavu, vičući "Boli me kurac", nakon čega je krvav nastavio pjevati. Odbio je zavoje od osoblja i krv koja mu je curila niz lice obrisao je prljavom krpom, a sve je to iz prvog reda promatrala glumica Megan Fox.

Dan poslije pokazalo se da se glazbenik tu noć previše zabavljao da bi očistio ranu ili se spremio za krevet, pa se pratiteljima javio ujutro u istoj odjeći i pokazao ranu i osušenu krv. Objavio je i video svog performansa, ali ga je ubrzo uklonio. Međutim video se pojavio na Twitteru, a ljudi se ne prestaju zgražati nad njegovim ponašanjem.

To nije bio njegov jedini ispad te večeri. Tijekom svog koncerta u Madison Square Gardenu reper je snimljen kako viče na člana ekipe. Obožavatelji kažu da je Kelly izletio s pozornice kako bi se suočio s djelatnikom prije nego što ga je morao zadržati drugi član ekipe dok je njegov bend svirao.

Borio se s napadajima paranoje nakon očeve smrti

Kelly je nedavno u novom dokumentarnom filmu Machine Gun Kelly's Life In Pink otkrio da je imao vrlo mračno razdoblje nakon očeve smrti 2020. godine, a čak je i razmišljao o samoubojstvu.

"Odletio sam u tatin stan da raščistim njegove stvari. Imao sam stvarno čudnu interakciju s očevim susjedom, koji mi je rekao sve te stvari koje nisam želio čuti. To me je još više potreslo jer nisam mogao podvući crtu kao što sam se nadao. Nisam htio napustiti svoju nekadašnju sobu, sve je oko mene postalo tamno", rekao je reper, koji je s ocem imao kompliciran odnos zbog neposlušnosti u tinejdžerskoj dobi.

Dugo se borio s napadajima paranoje. Vjerovao je naime da će ga netko ubiti te je uvijek spavao sa sačmaricom ispod kreveta, a tu naviku imao je i na početku veze s Megan Fox, nakon što su se 2020. spetljali na snimanju filma Ponoć u Switchgrassu, iste godine kad mu je umro otac.

"Jednog dana sam puknuo. Nazvao sam Megan, koja je bila na setu u Bugarskoj, i rekao joj da nije sa mnom kad mi je najpotrebnija. Pričao sam joj da ludim, stavljam cijev sačmarice u usta, repetiram i osjećam se kao da imam bačvu u ustima. Megan me je slušala bez riječi", ispričao je.

Pročitajte više