Madonna: Guy je moja vječna ljubav

POP DIVA Madonna, koja se ranije ove godine razvela od svog supruga britanskog redatelja Guya Ritchieja, napisala je pjesmu u kojoj ga naziva svojom vječnom ljubavi, što je potaknulo glasine o mogućem pomirenju. Uz to što mu je napisala pjesmu, pjevačica mu je za rođendan kupila specijalnu pušku.

"Madonna je u svom životu upoznala malo ljudi koje uistinu poštuje, a Guy je kako stvari stoje jedan od njih. Ona se divi njegovom intelektu i jako joj je stalo do njegova mišljenja", rekao je blizak izvor.

Kćerka Lourdes zamolila majku da izgladi stvari s Guyem

Guyevi prijatelji su također izjavili da o njoj govori kao da su još uvijek u braku. Često bi znao reći, "moja žena je u izvrsnoj formi". Razvedeni par je svoje nesuglasice odlučio riješiti kada je dvanaestogodišnja Lourdes majci rekla da bi htjela da se bolje slažu.


"Sjela bi s majkom i izravno joj rekla kako želi da se stvari poprave. Tek nakon toga Madonna je nazvala Guya i zatražila da porazgovaraju o svemu. Nije bilo vikanja niti neprijateljskog ponašanja. Pričali su satima", rekao je blizak izvor.

Bivši par osim kćerke Lourdes ima i osmogodišnjeg sina Rocca te trogodišnjeg Davida kojima se nedavno pridružila novo posvojena djevojčica Mercy, što je također dosta utjecalo na razrješavanje problema. 

Pročitajte više